Ondernemen is het investeren waard

Universiteit van Amsterdam

donderdag 31 mei, 16.00 - 18.00 uur
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Jong MKB Nederland organiseert het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) van de UvA de conferentie Ondernemen is het investeren waard. Tijdens de conferentie presenteert prof. dr. Mirjam van Praag nieuw onderzoek waaruit blijkt dat ondernemen het investeren waard is. Prof. dr. Mike Wright bespreekt hoe met private equity geïnvesteerd kan worden. Tenslotte vertelt een ondernemer hoe zo'n investeringsproces in de praktijk is verlopen. Het geheel wordt afgesloten met discussie en een borrel.
Als onderdeel van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA levert ACE een platform en netwerk voor discussie tussen internationaal bekende academici, beleidsmakers, ondernemers en het bedrijfsleven. De missie van ACE is om het gat tussen wetenschap en praktijk op het gebied van ondernemerschap te dichten.
Locatie: Fortis Bank Nederland, Prins Bernhardplein 200, Amsterdam.
Meer informatie en aanmelding: tel. 020-525 4110 of e-mail: ace-feb@uva.nl. Zie ook: www.ace-uva.nl.


Meer informatie over de items in deze agenda kunt u krijgen bij de afdeling Persvoorlichting, tel. 020 - 525 2695, e-mail: persvoorlichting@uva.nl. Met vragen over plechtigheden Geneeskunde kunt u contact opnemen met AMC Voorlichting, tel. 020 - 566 2929.Deel deze pagina: