Ondernemers gaan speeddaten op 5 april in Dronten

Provincie Flevoland

Op 5 april zal voor de 4e maal het speeddate evenement `Ondernemers Ontmoeten Ondernemers' plaatsvinden in de Meerpaal in Dronten. Doel van het evenement is nieuwe contacten kunnen leggen, leren van elkaar en ideeën opdoen.

Ieder jaar proberen de initiatiefnemers provincie Flevoland en Kamer van Koophandel voor de Flevolandse ondernemers een attractief programma samen te stellen. Zo is er dit jaar voor gekozen om de tafelvoorzitters uit de zes gemeentenhuizen te laten komen. Men kan dus zomaar bij een burgemeester of wethouder aan tafel zitten.
Ondernemers kunnen zelf kiezen of zij alle drie de tafelrondes meemaken of liever één of meerdere de workshops bijwonen. De informatieve workshops gaan over Aanbestedingen, Dress to Impress en Netwerken. Gedeputeerde Andries Greiner (EZ) zal het evenement openen en heeft de taak van tafelvoorzitter op zich genomen.

Topondernemer Hennie van der Most - bekend van Wunderland in Kalkar - zal een lezing houden over zijn turbulente carrière die hij ooit begon "als beunhaas en klusjesman".

De dag begint om 13:00 uur en wordt afgesloten met een `netwerkbuffet'; sluiting om 20:00 uur.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden op www.oooflevoland.nl

Deel deze pagina: