Ondernemers van De Citadel sluiten zich collectief aan bij ZZP Nederland

Stichting ZZP Nederland

Steeds meer collectieve zelfstandigenclubs sluiten zich aan bij Stichting ZZP Nederland.

Met ingang van 1 april hebben alle zelfstandigen die zijn aangesloten bij De Citadel in Rijssen zich aangesloten. De Citadel is een netwerk en tegelijkertijd een “huis” voor de ondernemer. Mensen die aangesloten zijn bij De Citadel vormen een eigen netwerk en houden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. De Citadel heeft zelfs letterlijk een eigen huis”.

Het Bouwhof Citadel aan de Walstraat in Rijssen is dagelijks geopend voor aangesloten zelfstandigen. Van oudsher was De Citadel gericht op ondernemers in de bouwbranche, maar tegenwoordig is Citadel een netwerkhuis voor alle ondernemers. Via twee netwerken worden regelmatig bijeenkomsten gehouden met een diversiteit voor alle aangesloten zelfstandigen.

Links: | Citadel website | Citadel op Linkedin

Stichting ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke organisatie voor Zelfstandigen Zonder Personeel. Voor de 21.000 aangesloten zelfstandigen biedt ZZP Nederland een volledig ondernemersadvies, een helpdesk met onbeperkte toegang, gratis modeldocumenten en onafhankelijk advies op gebied van verzekeringen en veel andere collectieve voordelen. Aansluiting bij ZZP Nederland kost slechts € 20,- per jaar excl. btw. Aanmelden kan online: aanmelden bij ZZP Nederland

Deel deze pagina: