Overheid stimuleert ondernemen in buitenland met tender

Automatisering Gids

De EVD, een agentschap van het ministerie van Economische Zaken dat internationaal ondernemen en samenwerking wil stimuleren, start een programma om technologieondernemers financieel te steunen bij investeringen in Montenegro, Servië, Turkije, Oekraïne en Russische Federatie.

De samenwerking dient gericht te zijn op de toepassing van een technologie die uniek is en waarvan de werking volledig is bewezen.

Deze technologie dient afkomstig te zijn uit één van de bovengenoemde landen en te worden toegepast in een product dat door een joint-venture met een Nederlands bedrijf wordt gefabriceerd.

De sluitingsdatum van de technologietender is 22 augustus 2007 om 15.00 uur. Het totale budget voor deze tender is 1.500.000 euro. Per project wordt maximaal 500.000 euro gefinancierd. De EVD nodigt bedrijven uit om projectvoorstellen in te dienen via een openbare inschrijving. De tenderinstructies staan op www.evd.nl/psom. (Chris Nap)

De EVD, een agentschap van het ministerie van Economische Zaken dat internationaal ondernemen en samenwerken wil stimuleren, start een programma om technologieondernemers financieel te steunen bij investeringen in Montenegro, Servië, Turkije, Oekraïne en de Russische Federatie.

Deel deze pagina: