Startende en gevestigde ondernemers gevraagd in Urk

Gemeente Urk

Starters.Flevoland biedt startende en gevestigde ondernemers begeleiding en huisvesting bij de opzet en groei van het eigen bedrijf. De begeleiding bestaat uit individuele adviesgesprekken en/of trainingen, groepsbijeenkomsten met andere (startende) ondernemers, netwerkbijeenkomsten en werkplekken in Lelystad of Almere.

Behaalde resultaten
Ruim 150 (startende) ondernemers hebben inmiddels gebruik gemaakt van één of meer diensten van Starters.Flevoland. Een aantal deelnemers heeft behoefte aan één of een paar adviesgesprekken en/of een training om daarna weer zelfstandig verder te gaan. Andere kiezen voor intensievere begeleiding: 35 mensen namen deel aan een intensieve begeleidingstraject van zes maanden. Zij volgden wekelijkse groepsbijeenkomsten, individueel advies, trainingen en netwerkbijeenkomsten. De intensiteit van de begeleiding en zeker ook de uitwisseling van kennis en ervaring met collega-ondernemers hebben in belangrijke mate bijgedragen aan hun succes.

Deelnemers gezocht
Starters.Flevoland zoekt nog deelnemers voor haar project. In mei 2007 starten we weer een intensief traject voor een nieuwe groep (startende) ondernemers. Hiervoor zoeken wij nog deelnemers. Ook voor individueel gerichte begeleiding kunt u zich aanmelden. Voor informatie of een eerste gratis adviesgesprek kunt u contact opnemen met één van de bedrijfsadviseurs, Oscar van der Ende (06 523 000 01 / o.ende@bagroep.nl) of Els Ebels (06 46 11 23 94 / e.ebels@bagroep.nl).

Doelstelling Starters.Flevoland
Het project Starters.Flevoland is een initiatief van de Provincie Flevoland, de zes Flevolandse gemeentes en de Kamer van Koophandel Flevoland. Doelstelling van het project is een bijdrage te leveren aan succesvol en duurzaam ondernemerschap in de provincie die zich kenmerkt door het grote aantal startende ondernemers. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds. De begeleiding van de starters en ondernemers wordt uitgevoerd door B&A Beleidsrealisatie.


Deel deze pagina: