Webinar over mogelijkheden na einde pensioen in eigen beheer

Zelfstandigen
Stichting ZZP Nederland

Stichting ZZP Nederland wil meer tijd voor goede informatie.

Deze week hebben Stichting ZZP Nederland en MKB Belangen een brief gestuurd naar demissionair staatssecretaris Eric Wiebes over Pensioen in Eigen Beheer van DGA’s, dat afloopt. DGA’s moeten voor 1 juli een beslissing nemen over de bestemming van dat pensioenvermogen. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat een groot deel van de DGA’s niet eens op de hoogte is van deze wijziging, laat staan dat ze voor 1 juli een beslissing kunnen nemen.

Webinar 15 juni 19.00 uur

Stichting ZZP Nederland, MKB Belangen en ZZP Pensioen organiseren op 15 juni een webinar om DGA’s voor te lichten over de situatie. “We hopen dat Wiebes ons de tijd geeft om de mensen fatsoenlijk te informeren over deze belangrijke beslissing”, zegt voorzitter Maarten Post.

De DGA-webinar wordt gehouden op donderdag 15 juni  2017 van 19:00 – 20:00 uur.

Een ieder die de webinar wil volgen kan hier inschrijven: https://www.boostz.nl/dga-pensioen/

Webinar voor andere ondernemers dan dga's

De webinar van 17 juni is alleen bedoeld voor dga's die pensioen in eigen beheer hebben. Overige ondernemers kunnen terecht bij een eerder gegeven webinar, die gaat over verschillende oplossingen voor je oudedag, helemaal gericht op zzp’ers: https://ondernemerstraining.adobeconnect.com/prbaskqqtkaq/ 

Let op: Je hebt wel Adobe Flash nodig om het te bekijken, dus het kan zijn dat je iets moet accepteren van de internetbrowser.

Deel deze pagina: