Wordt uw 2015 succesvol of wacht u liever af?

ZZP Nederland

Alexandra Smith: Het gaat niet vanzelf!

Stel u bent ZZP’er, al een aantal jaren, maar het schiet niet echt op. Al geruime tijd blijft het resultaat achter met wat u in gedachten had. Wat kun je dan nog doen?

Alexandra Smith, auteur van het boek “100 dagen dankbaarheid, dagboek van een ZZP’er in crisistijd”, geeft antwoord op deze vraag. In haar boek stelt ze een duidelijk doel: haar gemiddelde maandinkomen verdubbelen. Dat ging niet zonder slag of stoot , tegenslagen waren er volop, maar ze bleef volhardend door gaan.

Door eerlijk bij zichzelf na te gaan wat nodig is en de juiste stappen te zetten creëerde ze haar eigen succesverhaal. Niet zonder tegenslagen, wél met resultaat.  Dat heeft Alexandra vastgelegd in haar boek “100 dagen dankbaarheid, dagboek van een ZZP’er”.

Onder het mom “Leren van andermans blunders is best nuttig” vertelt Alexandra Smith tijdens de bijeenkomst van woensdag 28 januari 2015 van 19.00-22.00 uur te Eemnes hoe zij haar omzet heeft verdubbeld. Aan de hand van ervaringen, blunders en successen leert u hoe u uw eigen succes definitie kunt formuleren. Het beloofd een avond van herkenning en concrete tips te worden. Daarna moet u het zelf doen, ten slotte bent u daarvoor ondernemer, maar de avond zet u wel in de goede richting.

 

Wat leert u deze avond?

Ook in crisistijd meer omzet maken
Resultaatgericht ondernemen
Hoe kun je tegenslagen omzetten in succes
Wat is nuttig om te doen in plaats van tijdverdrijf wat niets oplevert
Hoe succes krijgen op basis van uw eigen sformule
Hoe u van 2015 uw eigen succesverhaal maakt

Na afronding van de bijeenkomst bestaat er de mogelijkheid het boek van Alexandra te kopen voor de speciale prijs van €10,- (normaal €16,75).

De kosten van de bijeenkomst bedragen €24,95 (incl. btw) per persoon. We hebben maximaal 60 plaatsen beschikbaar en verwachten dat de inschrijving snel gaat. Wilt u erbij zijn, meld u zich dan nu aan via onderstaande link!

Specificaties:
Datum: 28 januari van 19 tot 22 uur
Plaats: Hotel De Witte Bergen (Van Der Valk), Rijksweg 2, 3755 MV Eemnes
Kosten deelname: € 24,50 incl.btw
Aantal deelnemers: maximaal 60

Meenemen: Neem pen en papier mee en iets hards om op te schrijven.

 

Bijzonderheden: Na afronding van de bijeenkomst bestaat er de mogelijkheid het boek "100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp'er in crisistijd" van Alexandra te kopen voor de speciale prijs van €10,- (normaal €16,75).

Wilt u erbij zijn, meld u zich dan nu aan via onderstaande link!

Link webshop: | Hier aanmelden |

Deel deze pagina: