ZZP 'er moet zorgen voor betere presentatie en communicatie

Stichting ZZP Nederland

Een eerste indruk maken kan maar één keer
ZZP’ers die nieuwe klanten willen ontmoeten moeten behoorlijk wat inspanningen doen en een goede presentatie is daarbij erg belangrijk. Daar hoort ook een visitekaartje en e-mailadres bij, al of niet aangevuld met een website. Met name startende ZZP’ers beschikken veelal niet over een website en een eigen zakelijk e-mailadres.

janengrietje63@hotmail.com geeft amateuristisch beeld
Stichting ZZP Nederland ziet bij  de 21.000 aangesloten zelfstandigen veel e-mailadressen die niet bepaald een beeld geven van professionaliteit. Adressen zoals janengrietje63@hotmail.com geeft nu eenmaal niet het zakelijke beeld dat bij een ondernemer hoort. Bovendien hebben veel ZZP’ers geen eigen website waardoor ze niet of nauwelijks vindbaar zijn voor potentiële klanten

Miniwebsite met zakelijk e-mail adres
Stichting ZZP Nederland heeft samen met partner Vevida een oplossing voor dit probleem: een online visitekaartje als miniwebsite waaraan een zakelijk e-mailadres gekoppeld wordt. Voor janengrietje zou dit dan bijvoorbeeld info@stukadoorpietersen.nl kunnen worden. Bovendien wordt men door de miniwebsite ook vindbaar op het internet.

janengrietje@ wordt info@stukadoorpietersen.nl
Met een miniwebsite kunnen de 20.000 aangesloten zelfstandigen van ZZP Nederland zich professioneel presenteren op internet tegen zeer lage kosten. Direct beschikken over een eigen domeinnaam met daaraan gekoppeld een zakelijk e-mailadres. Zo wordt janengrietje@hotmail.com veranderd naar info@stukadoorpietersen.nl. Dat staat een stuk professioneler.

Met een online visitekaartje beschikt de ZZP’er over een (beperkte) standaardwebsite waarop het logo staat, de contactgegevens en links naar bijvoorbeeld social media zoals Twitter, Facebook of Linkedin. Daarnaast is een e-mailadres beschikbaar met ingebouwd spamfilter. De kosten bedragen slechts €1,99 per maand, aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland ontvangen ook nog eens 10% korting.

Gratis link op website ZZP Nederland
Als u aangesloten bent bij ZZP Nederland kunt u ook nog een gratis link plaatsen op de linkspagina van de website. Daarmee wordt uw vindbaarheid verhoogd. Aansluiten kost slechts € 20,- per jaar (excl. btw)

link: | online visitekaartje | aanmelden als aangeslotene |

Deel deze pagina: