ZZP Nederland kiest voor collectieve zorgverzekering van Menzis Zorg en Inkomen

- Deze informatie is verouderd - klik hier voor actuele informatie over Menzis collectieve zorgverzekering voor ZZP'ers -

ZZP Nederland kiest voor collectieve zorgverzekering van Menzis Zorg en Inkomen
ZZP Nederland heeft een overeenkomst gesloten met Menzis Zorg en inkomen voor collectieve zorgverzekeringen. Aangesloten ZZP’ers ontvangen een collectieve korting van 7% op de basisverzekeringen van Menzis Zorg en inkomen. De bruto premie bedraagt voor 2009 € 92,- per maand. ZZP’ers besparen hierdoor ca € 77,- per persoon per jaar. Ook op de aanvullende verzekeringen wordt een korting verleend van 9%, bovendien geldt de korting niet alleen voor de ZZP’er in persoon, maar voor zijn of haar hele gezin. Hierdoor bedraagt het voordeel gemiddeld ca € 250,- per ZZP’er.

Korting geldt alleen voor ZZP’ers die aangesloten zijn bij ZZP Nederland
Alleen door de grote aantallen aangesloten ZZP’ers is het mogelijk om een korting te verkrijgen die gelijk ligt met bijvoorbeeld de grote vakbonden. De korting is uitsluitend van toepassing als de ZZP’er aangesloten is bij ZZP Nederland. Aansluiten bij ZZP Nederland kost slechts 20 Euro per jaar.

Menzis betaalt de jaarcontributie voor ZZP’ers die overstappen
Om alle ZZP’ers de mogelijkheid te bieden voor een collectieve zorgverzekering in 2009 heeft Menzis een speciaal aanbod gemaakt. Iedereen die overstapt naar de collectieve zorgverzekering van ZZP Nederland en Menzis, ontvangt de betaalde contributie terug via Menzis Zorg en inkomen. Dit betekent nogmaals een voordeel van € 20,-

Offerte aanvragen kan simpel
Iedereen kan een offerte aanvragen bij Menzis en het collectiviteitnummer 54970 van ZZP Nederland gebruiken bij de aanvraag. Vervolgens ontvangt u een offerte met collectiviteitkorting. Indien u de offerte voorzien van een handtekening terugstuurt bent u vanaf 1 januari 2009 collectief verzekerd met het voordeel. Voorwaarde is wel dat u zich aansluit bij ZZP Nederland en de contributie betaalt. In februari 2009 zullen de bestanden van Menzis en ZZP Nederland vergeleken worden. ZZP’ers die en een verzekering bij Menzis hebben afgesloten en aangesloten zijn bij ZZP Nederland ontvangen € 20,- retour voor de jaarcontributie van maart 2009 tot maart 2010.

Menzis aanwezig op de Nationale ZZP Infodagen
Tijdens de Nationale ZZP Infodagen op zaterdag 15 en zondag 16 november kunt u bij Menzis informatie aanvragen over de collectieve basisverzekering 2009 voor zelfstandigen. Ook kunt u hier direct een verzekering afsluiten.

Meer informatie basisverzekering 2009:
Direct een basisverzekering aanvragen kan hier
Meer info over de vergoedingen van Menzis vindt u hier
Meer info over de Nationale ZZP Infodagen vindt u hier

Deel deze pagina: