ZZP Nederland kiest VrijdagOnline als partner voor ZZP Websites

Onze voordelen
ZZP Nederland

ZZP Nederland is een samenwerking aangegaan met websitebouwer VrijdagOnline. Met deze samenwerking biedt ZZP Nederland haar achterban de mogelijkheid een professionele website te laten bouwen tegen een sterk gereduceerd tarief. Reden van de samenwerking is dat veel zzp’ers bij de start van hun bedrijf een website willen, maar de kennis missen om deze zelf te bouwen. Door een all-in website tegen een goed tarief aan te bieden wordt het hebben van een professionele website voor alle ondernemers mogelijk gemaakt. Belangenbehartiger ZZP Nederland wil door te kiezen voor partners die een meerwaarde bieden voor ondernemers haar achterban helpen succesvol te ondernemen.

Aanbieding

ZZP Nederland is met ca. 41.000 aangeslotenen de grootste belangenbehartiger voor zzp’ers. Doelstelling is om ondernemerschap voor een ieder die dat wil zo gemakkelijk mogelijk te maken door belemmeringen en onduidelijkheden rondom het zelfstandig ondernemerschap weg te nemen.

VrijdagOnline is een webbouw bedrijf met meer dan 800 klanten in heel Nederland. VrijdagOnline bouwt professionele websites en verzorgt online marketing voor zzp’ers en kleinere MKB bedrijven.

Binnenkort zullen alle huidige en toekomstige aangeslotenen bij ZZP Nederland een aanbieding ontvangen waarmee ze voordelig en snel een professionele website kunnen laten bouwen door VrijdagOnline.

Deel deze pagina: