ZZP Nederland op ondernemersbeurs Zone 2010 in Grolsch Veste

ZZP Nederland

Op dinsdag 30 en woensdag 31 maart vindt in de Grolsch Veste te Enschede de netwerkbeurs voor ondernemers, genaamd ZONE 2010, plaats. ZZP Nederland is daar ook aanwezig om ondernemers met raad en daad bij te staan. Zelfstandigen kunnen dan bij ons terecht voor allerlei vragen over het ondernemerschap. Buiten onze eigen aanwezigheid met een stand verzorgt ZZP Nederland ook nog eens 2 sprekers.

Gastsprekers
Op dinsdag 30 maart zal Ewald Theunisse om 20.00 uur een lezing geven getiteld ´Eenpersoonsmerk Worden ´. Hij zal u wijzen op datgene wat u tot het verschil maakt en leert u om dit zelf te ontdekken. Dit kan door vooral uzelf te blijven - vertrouwend en bouwend op uw eigen unieke karakter, uw eigen kracht, uw eigen passie. U gaat inzien wat de emotionele meerwaarde van uw diensten of producten in de levens van mensen kan zijn.

Op woensdag 31 maart zal namens ZZP Nederland Carl Weenink een lezing geven. Deze workshop heet ´Google optimalisatie´ en start om 13.00. Tijdens deze workshop legt hij uit wat er voor nodig is en vooral, wat je moet doen om hoger in de Google-ranking te komen. Want voor veel ZZP’ers is hoger in Google vaak eenvoudiger dan je denkt. Zijn training Hoger Ranken is afgestemd op ZZP’ers en MKB’ers en kenmerkt zich door een praktische, resultaatgerichte no-nonsense aanpak. Met een korte presentatie over het nut van zoekmachine marketing maar met vooral praktische tips kunt u direct al de eerste stappen omhoog zetten.
 
Meer informatie
De beurs is op dinsdag 30 maart geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Op woensdag 31 maart is de beurs geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Wij hopen u op de beursvloer te ontmoeten. Voor meer informatie over de beurs, de workshops et cetera klikt u hier.

Deel deze pagina: