ZZP Nederland Verzekeringen zoekt nieuwe collega

Vacature voor adviseur verzekeringen

Stichting ZZP Nederland is de grootste belangenbehartiger voor zelfstandigen en groeit snel. Ca. 37.000 zelfstandigen hebben zich inmiddels aangesloten. De aangesloten ZZP’ers maken gebruik van voorlichting en advies via de ondernemershelpdesk en van vele collectieve voordelen. Ook is ZZP Nederland een gewaardeerd aanspreekpunt bij politiek en overheid door de kritische blik en het aandragen van oplossingen.

Sinds 2011 verleent ZZP Nederland ook diensten op het gebied van verzekeringen. Zes verzekeringsdeskundigen adviseren de aangesloten zelfstandigen over het wel of niet verzekeren van risico’s op het gebied van  zorg-, schade- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

De onafhankelijke en niet door provisie gedreven adviezen staan in grote belangstelling van de zelfstandigen, zozeer zelfs dat het team van zes mensen de grote hoeveelheden aanvragen nauwelijks kan verwerken. Om ook in de toekomst de kwaliteit in advies en dienstverlening overeind te houden zijn we op korte termijn op zoek naar een ervaren adviseur.


Vacature verzekeringsadviseur m/v

Als adviseur verzekeringen inventariseer je de behoefte van de aangesloten zelfstandigen en zet deze om in een goed aanbod zoals dat past bij een belangenbehartiger. Verder ben je, als onderdeel van het team aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor een zorgvuldige verwerking die past in het kader van de Wet Financieel Toezicht.

We verwachten van kandidaten dat zij beschikken over:

  • MBO/HBO werk en denkniveau
  • Diploma’s minimaal WFT Basis en WFT Schade, (WFT-Inkomen is een pré)
  • Kennis van en ervaring met Dias is een pré
  • Goede contactuele eigenschappen i.c.m. een dienstverlenende instelling
  • Sociaal-maatschappelijke betrokkenheid

Het betreft hier een fulltime functie op ons kantoor in Groningen. Wij bieden werknemers een stimulerend werkklimaat binnen een sterk team van zes medewerkers en een bij de functie passend salaris, mede afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor meer informatie kun je bellen met Arjen Vrolijk, directeur verzekeringen, (050) 700 1950

Sollicitaties kun je richten aan:

ZZP Nederland Verzekeringen – t.a.v. dhr. A. Vrolijk

a.vrolijk@zzp-nederland.nl

of per post: Regattaweg 482 - 9731 NE Groningen

Deel deze pagina: