ZZP Nederland Verzekeringen zoekt nieuwe collega

Let op! Dit artikel is verouderd; mogelijk is de inhoud van het artikel niet meer actueel.
ZZP Nederland Verzekeringen

ZZP Nederland is de grootste belangenbehartiger voor zelfstandigen en groeit snel. Bijna 45.000 zelfstandigen hebben zich inmiddels aangesloten. De aangesloten zzp’ers maken gebruik van voorlichting en advies via de ondernemershelpdesk en van vele collectieve voordelen. Ook is ZZP Nederland een gewaardeerd aanspreekpunt bij politiek en overheid door de kritische blik en het aandragen van oplossingen. 

Sinds 2011 verleent ZZP Nederland ook diensten op het gebied van verzekeringen. Tien verzekeringsdeskundigen adviseren de aangesloten zelfstandigen over het wel of niet verzekeren van risico’s op het gebied van schade- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De onafhankelijke en niet door provisie gedreven adviezen staan in grote belangstelling van de zelfstandigen, zozeer zelfs dat het team van tien mensen de grote hoeveelheden aanvragen nauwelijks kan verwerken. Om ook in de toekomst de kwaliteit in advies en dienstverlening overeind te houden zijn we op korte termijn op zoek naar een adviseur.

Vacature verzekeringsadviseur m/v

Als adviseur verzekeringen inventariseer je de behoefte van de aangesloten zelfstandigen en zet deze om in een goed aanbod zoals dat past bij een belangenbehartiger. Verder ben je, als onderdeel van het team aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor een zorgvuldige verwerking die past in het kader van de Wet Financieel Toezicht. Ook draag je mede zorg voor een goed beheer van de lopende verzekeringen en neem je jaarlijks contact op met de verzekerden om vast te stellen of alles nog actueel is, of dat er aanpassingen dienen plaats te vinden.

We verwachten van kandidaten dat zij beschikken over:

  • MBO/HBO-werk- en denkniveau
  • Diploma’s minimaal WFT-Basis en WFT-Schade zakelijk, (WFT-Inkomen is een pré).
  • Kennis van en ervaring met Dias is een pré
  • Goede contactuele eigenschappen i.c.m. een dienstverlenende instelling
  • Sociaal-maatschappelijke betrokkenheid

Het betreft hier een fulltime functie (36 tot 40 uur) op ons kantoor in Groningen. Wij bieden werknemers een stimulerend werkklimaat binnen een sterk team van tien medewerkers en een bij de functie passend salaris, mede afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor meer informatie kun je bellen met Arjen Vrolijk, directeur verzekeringen, (050) 700 1950.

Reageren kan tot 15 maart 2019

Sollicitaties kun je richten aan: 
ZZP Nederland Verzekeringen – t.a.v. dhr. A. Vrolijk
Regattaweg 482 - 9731 NE Groningen
(050) 7001950
a.vrolijk@zzp-nederland.nl

Deel deze pagina: