ZZP Pensioendialoog vanavond in Spant! in Bussum

Uitleg over de ZZP Pensioenregeling

Vanavond, 19 november vanaf 19.30 uur, wordt het ZZP Pensioen Congres in Spant! te Bussum gehouden. Dan wordt de definitieve regeling voor het ZZP Pensioen gepresenteerd. Per 1 januari 2015 kunnen zzp’ers zich inschrijven voor deelname. Het ZZP Pensioen is een eerste stap in de goede richting om de zzp’ers een eigen plek te geven in ons pensioenstelsel. Al meer dan 7000 ZZP’ers hebben zich als belangstellende geregistreerd voor de regeling. 

Het ZZP Pensioen Congres is georganiseerd door de Samenwerkende ZZP-organisaties, FNV Zelfstandigen, Zelfstandigen Bouw, PZO en stichting ZZP nederland. Er zal een debat plaatsvinden over de toekomst van het pensioenstelsel en de positie van zzp’ers hierin. Meer dan 300 zzp’ers hebben zich aangemeld. Zij kunnen meedoen met dit debat. Staatssecretaris Jetta Klijnsma zal haar oor te luisteren leggen en zal zelf een bijdrage verzorgen.

In het tweede deel van het programma zal APG/Loyalis de inhoud van het ZZP Pensioen presenteren. De samenwerkende ZZP-organisaties, verenigd in de Stichting ZZP Pensioen, zullen de samenwerking met APG voor het aanbieden en uitvoeren van het ZZP Pensioen tijdens het congres formeel bekrachtigen. 

| Meer info |

Deel deze pagina: