(050) 700 1950
Stuur een bericht

Colofon

ZZP Nederland wordt bemand door een eenentwintigtal enthousiaste specialisten die dagelijks in de weer zijn met het voorlichten van startende zelfstandigen en het adviseren van bestaande ondernemers. Via de helpdesk worden dagelijks vragen vrijwel direct beantwoord voor meer dan 40.000 aangesloten zelfstandigen. Daarnaast worden nieuwe initiatieven ontwikkeld, worden thema-avonden georganiseerd en worden uw belangen behartigd in “Den Haag”.

De mensen achter ZZP Nederland

Frank Alfrink – directeur ZZP Nederland heeft onder andere 8 jaar lang bij MKB-Nederland gewerkt en daarvan was hij bijna 6 jaar directeur van MKB Nederland Noord. Hij heeft ook 10 jaar bij Menzis gewerkt en was daar, ook voor ZZP'ers, actief op het snijvlak van werk en gezondheid. Zelf is Frank ook MKB-ondernemer geweest en is hij getrouwd met een rasechte ZZP'er. Zijn kennis en ervaring gaat hij inzetten om ZZP Nederland klaar te stomen voor het jaar 2020. 

Leo Kits – bestuurslid Stichting ZZP Nederland, communicatiedeskundige
Leo is vanaf het begin (2005) betrokken bij ZZP Nederland. Samen met oprichter Johan Marrink heeft Leo de eerste stappen gezet voor het geheel. Dagelijks is Leo verantwoordelijk voor de redactie van de website, de communicatie en de Helpdesk. Daarnaast is belangenbehartiging een belangrijk onderdeel van de veelomvattende taken van Leo. Hij is tevens bestuurslid van Stichting ZZP Nederland. 

Maarten Post – Voorzitter Stichting ZZP Nederland
Van Vakbondsbestuurder naar belangenbehartiger voor zelfstandigen lijkt een grote stap. Volgens Maarten valt dat best mee. Maarten is afkomstig van CNV Vakmensen en heeft een zeer lange ervaring als belangenbehartiger. Enkele jaren geleden heeft Maarten de zelfstandigen van CNV Vakmensen verenigd en is sinds 1 januari 2011 volop in de weer met Stichting ZZP Nederland.

Leo Vollebregt - Zorgdeskundige ZZP Nederland
Belangenbehartiging in het hele land, het onderhouden van contacten met collectief aangesloten groepen zelfstandigen zijn kerntaken van Leo Vollebregt. Daarnaast is Leo gespecialiseerd in zelfstandigen op het gebied van ICT en Zorg. Verzekeringen en pensioenen, een van de speerpunten van Stichting ZZP Nederland is een specialisme van Leo.

Hante Ledeboer - Relatiebeheer
Dagelijks is Hante verantwoordelijk voor de (potentiële) samenwerkingspartners, het organiseren van beurzen, informatiebijeenkomsten en de Helpdesk. Tevens houdt zij zich bezig met het opleidingsaanbod voor (startende)  ZZP’ers. Hante heeft ruime werkervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening als o.a. accountmanager, trainer en coach.

Bart van Diepen – Financiële administratie, ledenadministratie
De gehele financiële administratie is de primaire verantwoordelijkheid van Bart. Beantwoordt tevens al uw technische vragen op het gebied van administratie. 

Jolanda Kallenkoot - ledenadministratie
Meestal de eerste stem aan de telefoon. Jolanda verzorgt de gehele ledenadministratie voor de aangesloten zelfstandigen. Zij verzorgt uw inschrijving, accordeert uw inlogcode en houdt wijzigingen bij in de administratieve bestanden. Verder zorgt Jolanda voor ondersteuning aan het gehele team van ZZP Nederland.

Marijn Stroink – Webontwikkelaar en webdesigner
Marijn is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en ondersteuning van de website van ZZP-Nederland. Ooit begonnen als stagiaire bij ZZP Nederland werkt Marijn nu fulltime voor ZZP Nederland.

Jens Marrink - Interactieve vormgever
Jens is de jongste medewerker bij ZZP Nederland. Hij is nog vol aan de studie en probeert het geleerde direct toe te passen in de praktijk.

Ons eigen ZZP verzekeringsteam:

Arjen Vrolijk
Het verzekeringskantoor staat onder leiding van Arjen Vrolijk. Arjen is afkomstig uit de verzekeringswereld en heeft tientallen jaren ervaring in het adviseren van verzekeringen. Volgens Arjen was het even omschakelen om de wereld van de ZZP’er vanuit belangenbehartiging te leren kennen maar hij ervaart het als uitermate plezierig om van ondernemer tot ondernemer te kunnen adviseren. Overigens is Arjen erg “recht voor de raap” met het adviseren, windt er geen doekjes om en houdt geen gladde verkooppraatjes.

Marcel van Meel
Marcel is adviseur op het gebied van schadeverzekeringen en gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheid. Afkomstig van een grote landelijke dienstverlener en inmiddels volledig bevoegd tot het geven van adviezen voor alle schadeverzekeringen volgens de regels van de AFM. Marcel verzorgt het volledige traject vanaf het advies tot en met het opmaken van de polis voor arbeidsongeschiktheid.

Bas van der Wiel
Bas verzorgt het brede pakket van verzekeringen voor zelfstandigen. Hij zal u adviseren zoals Stichting ZZP Nederland dat graag ziet: helder, zonder wollige verhalen en transparant. Met zijn jarenlange ervaring en zijn frisse kijk op de verzekeringswereld zorgt Bas er voor dat u correct verzekerd bent. Geen onnodige polissen maar nuttig en betaalbaar. Ook Bas beschikt over de volledige diploma’s volgens de regels van de Wet op financieel toezicht.

David Keuter
Jongste telg bij ZZP-Nederland. Gaat vol overtuiging voor de beste oplossing. David heeft diverse jaren bij een intermediair gewerkt.

Harry Kuiper
Enthousiast en betrokken bij onze aangeslotenen met jarenlange ervaring bij een grote landelijke verzekeraar. Stopt niet voordat hij een passende oplossing heeft gevonden.

Rene van der Ploeg
Sinds september 2014 werkzaam bij ZZP-Nederland. Jarenlange ervaring bij een grote landelijke verzekeraar. Hij vindt heel veel voldoening in het onafhankelijk adviseren en het vinden van de beste oplossing voor onze aangeslotenen. Rene is gecertificeerd Financieel Planner.

Leo Huizenga
Sinds augustus 2015 versterkt Leo het verzekeringsteam. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij internationale banken waar hij verantwoordelijk was voor verzekeringen voor bedrijven. Door zijn vele contacten opgedaan in de afgelopen jaren, weet hij aan welke touwtjes  hij moet trekken om tot een passende oplossing te komen.

Deel deze pagina: