(050) 700 1950
Stuur een bericht

Collectieve aansluiting

Collectief aansluiten bij ZZP Nederland

Naast een individuele aansluiting is het ook mogelijk om u als netwerkorganisatie, branche- of beroepsvereniging bij ons aan te sluiten door middel van een collectief lidmaatschap. Een collectieve aansluiting houdt in dat ieder lid van uw organisatie persoonlijk ingeschreven wordt als aangeslotene bij ons. Dat geeft de mogelijkheid dat iedereen persoonlijk kan inloggen en gebruik maken van de voordelen die behoren bij een individuele aansluiting genieten uw leden ook van speciaal samengestelde collectiviteitsvoordelen zoals:

Collectiviteitsvoordelen

  • Mogelijkheid collectieve korting verzekeringsproducten eigen leden.
  • Kennisuitwisseling met ander collectieven.
  • Spreker van ZZP Nederland op ledenavond.
  • Gebruik maken van het sprekersnetwerk van ZZP Nederland.
  • Iets lagere bijdrage dan een individuele aansluiting.
  • Speciale vermelding op de website van ZZP Nederland.

Interesse in een collectieve aansluiting? Neem dan gerust contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden en de voordelen met u.

Deze collectieven zijn u voorgegaan:


ZZP plaza

ZZP plaza is een regionaal online platform voor alle ZZP’ers uit de regio Utrecht-Amersfoort en regio de Veluwe. ZZP plaza staat voor kennis, verbinding en voordeel. Via de Kennisbank kun je kennis vinden, maar ook kennis delen en daarnaast gebruik maken van inkoopvoordeel bij de partners van ZZP plaza. Op de site vind je een agenda met daarin leuke, regionale bijeenkomsten voor ZZP’ers. Via de zoekmachine kun je makkelijk in contact komen met collega ZZP’ers uit de regio. Het platform is opgezet door twee gedreven ZZP’ers die geloven in samenwerking en persoonlijk contact belangrijk vinden.

ZZP plaza


ZZPijl

ZZPijl is de vereniging voor zelfstandig ondernemers in IJsselstein, Lopik en Krimpenerwaard. ZZPijl organiseert maandelijks bijeenkomsten met een interessant thema en borrels om van elkaar te leren en om elkaar te ontmoeten. Achter de schermen is ZZPijl vertegenwoordigd in verschillende overlegorganen met de drie gemeenten, zoals het Economisch Platform. De vereniging werkt ook veel samen met andere organisaties in de regio.

ZZPijl


Vakvereniging Het Zwarte Corps

Vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC) behartigt de belangen van machinegebonden personeel en ZZP'ers in de Grond-, Water- en Wegenbouw, Loonwerk, Bouw, Rail Infra, Verticaal- en Horizontaal Transport en Funderingen.

Het Zwarte Corps


Bouwmaat

Bouwmaat is dé groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen. Het assortiment, de service tot en met de openingstijden van de vestigingen. Alles draagt er toe bij dat u zo efficiënt mogelijk uw werk doet.

Ga naar onze actiepagina


Nederland Filantropieland

Nederland Filantropieland is de grootste community van bestuurders en medewerkers, betaald en onbetaald, in loondienst of als zelfstandige, in de filantropie.

Nederland Filantropieland


Klussenier

De Klussenier is een franchisevereniging met een groot aantal zelfstandige vakmensen in heel Nederland. De aangesloten ZZP’ers zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie en onderhoud in de bouwsector.

Klussenier


VNSA

De VNSa heeft als doel om salarisadministrateurs te helpen ontwikkelen in hun vakgebied. Eén van de pijlers is het organiseren van seminars / workshops waar actuele informatie wordt gedeeld en kennisoverdracht plaats vindt. De vereniging organiseert ook lokale bijeenkomsten door het hele land voor kleine groepen leden.

Samenwerken met Stichting ZZP Nederland maakt het mogelijk dat elke zelfstandige salarisadministrateur op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op dit vakgebied. Wordt lid van de VNSa. Het loont direct!

VNSa.nl


ZZP Texel

ZZP Texel is een ondernemersvereniging die ZZP’ers op Texel met elkaar in contact brengt, bijeenkomsten organiseert, de belangen behartigt richting gemeente, provincie en andere organisaties.

ZZP Texel


Het Nederlands Toonkunstenaars Register

Het Nederlandse Toonkunstenaars Register geeft een overzicht van ingeschreven leden en hun kwalificaties. Dat bestaat uit behaalde vakdiploma’s, tevens andere professies, deskundigheid in bepaalde stijlen/professionaliteit op andere gebieden.

Nederlands toonkunstenaars register


Guidor

Guidor is de enige belangenvereniging voor professionele gidsen in Nederland, waarbij honderdtwintig gediplomeerde gidsen aangesloten zijn. Het Guidor Certificaat/GiVak diploma is een betrouwbaar keurmerk dat alleen aan de meest onderhoudende, onderlegde en veelzijdige gidsen wordt afgegeven. Onze gidsen staan garant voor het geven van een leerzame en boeiende inkijk in de Nederlandse cultuur, geschiedenis en het leven van alledag.

Guidor


ZZP Alphen

Is een nieuw ondernemerscollectief opgericht voor en door ZZP’ers en biedt: Een laagdrempelig netwerk met je lokale collega’s, toegang tot een database met alle leden en hun deskundigheid, exclusieve ledenkortingen, behartiging van jouw belangen richting gemeente en provincie en maandelijkse bijeenkomsten voor kennisvergroting en netwerken.

ZZP Alphen


SIGV

De Stichting Instituut van Gerechtstolken en -Vertalers (SIGV) is in 1988 opgericht omdat er bij de gerechten een dringende behoefte bestond aan beter tolk- en vertaalwerk. Vanuit deze noodzaak is de SIGV gespecialiseerde tolk- en vertaalopleidingen gestart. Met als doel de kwaliteit en positie van tolken en vertalers bij gerechtelijke instanties te verbeteren.

SIGV


ZZP Valley

ZZP Valley is een regionale netwerkvereniging van en voor zelfstandig professionals binnen de gemeente Barneveld, Ede, Veenendaal, Rhenen, Renswoude en Wageningen.

ZZP Valley

Deel deze pagina: