Collectieve aansluiting

Collectief aansluiten bij ZZP Nederland

Naast een individuele aansluiting is het ook mogelijk om u als netwerkorganisatie, branche- of beroepsvereniging bij ons aan te sluiten door middel van een collectieve aansluiting. Een collectieve aansluiting houdt in dat ieder lid van uw organisatie persoonlijk ingeschreven wordt als aangeslotene bij ons. Dat geeft de mogelijkheid dat iedereen persoonlijk kan inloggen en gebruik maken van de voordelen die behoren bij een individuele aansluiting genieten uw leden ook van speciaal samengestelde collectiviteitsvoordelen zoals:

Collectiviteitsvoordelen

  • Mogelijkheid collectieve korting verzekeringsproducten aangesloten zelfstandigen.
  • Kennisuitwisseling met ander collectieven.
  • Spreker van ZZP Nederland op ledenavond.
  • Gebruik maken van het sprekersnetwerk van ZZP Nederland.
  • € 16, 53 ex btw per aangeslotene ipv € 20,- 
  • Speciale vermelding op de website van ZZP Nederland.

Interesse in een collectieve aansluiting? Neem dan gerust contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden en de voordelen met u.

Deze collectieven zijn u voorgegaan:


ZZP plaza

ZZP plaza is een regionaal online platform voor alle ZZP’ers uit de regio Utrecht-Amersfoort en regio de Veluwe. ZZP plaza staat voor kennis, verbinding en voordeel. Via de Kennisbank kun je kennis vinden, maar ook kennis delen en daarnaast gebruik maken van inkoopvoordeel bij de partners van ZZP plaza. Op de site vind je een agenda met daarin leuke, regionale bijeenkomsten voor ZZP’ers. Via de zoekmachine kun je makkelijk in contact komen met collega ZZP’ers uit de regio. Het platform is opgezet door twee gedreven ZZP’ers die geloven in samenwerking en persoonlijk contact belangrijk vinden.

ZZP plaza


ZZPijl

ZZPijl is de vereniging voor zelfstandig ondernemers in IJsselstein, Lopik en Krimpenerwaard. ZZPijl organiseert maandelijks bijeenkomsten met een interessant thema en borrels om van elkaar te leren en om elkaar te ontmoeten. Achter de schermen is ZZPijl vertegenwoordigd in verschillende overlegorganen met de drie gemeenten, zoals het Economisch Platform. De vereniging werkt ook veel samen met andere organisaties in de regio.

ZZPijl


Vakvereniging Het Zwarte Corps

Vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC) behartigt de belangen van machinegebonden personeel en ZZP'ers in de Grond-, Water- en Wegenbouw, Loonwerk, Bouw, Rail Infra, Verticaal- en Horizontaal Transport en Funderingen.

Het Zwarte Corps


ZP&Co

ZP&co is een coöperatie die is ontstaan vanuit de behoefte om expertise duurzaam te verbinden met de vraag naar zzp’ers. Wij willen met deze coöperatieve organisatie de verbinding leggen tussen vraag en aanbod. ZP&co bemiddelt zzp’ers o.a. in de vakgebieden HRM, ICT, Organisatie, Finance, Administratie, Communicatie en Marketing en Facilitair op het niveau van minimaal MBO+ en daarboven.

ZP&Co


Bouwmaat

Bouwmaat is dé groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen. Het assortiment, de service tot en met de openingstijden van de vestigingen. Alles draagt er toe bij dat u zo efficiënt mogelijk uw werk doet.

Ga naar onze actiepagina


Nederland Filantropieland

Nederland Filantropieland is de grootste community van bestuurders en medewerkers, betaald en onbetaald, in loondienst of als zelfstandige, in de filantropie.

Nederland Filantropieland


Klussenier

De Klussenier is een franchisevereniging met een groot aantal zelfstandige vakmensen in heel Nederland. De aangesloten ZZP’ers zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie en onderhoud in de bouwsector.

Klussenier


VNSA

De VNSa heeft als doel om salarisadministrateurs te helpen ontwikkelen in hun vakgebied. Eén van de pijlers is het organiseren van seminars / workshops waar actuele informatie wordt gedeeld en kennisoverdracht plaats vindt. De vereniging organiseert ook lokale bijeenkomsten door het hele land voor kleine groepen leden.

Samenwerken met Stichting ZZP Nederland maakt het mogelijk dat elke zelfstandige salarisadministrateur op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op dit vakgebied. Wordt lid van de VNSa. Het loont direct!

VNSa.nl


ZZP Texel

ZZP Texel is een ondernemersvereniging die ZZP’ers op Texel met elkaar in contact brengt, bijeenkomsten organiseert, de belangen behartigt richting gemeente, provincie en andere organisaties.

ZZP Texel


Het Nederlands Toonkunstenaars Register

Het Nederlandse Toonkunstenaars Register geeft een overzicht van ingeschreven leden en hun kwalificaties. Dat bestaat uit behaalde vakdiploma’s, tevens andere professies, deskundigheid in bepaalde stijlen/professionaliteit op andere gebieden.

Nederlands toonkunstenaars register


Guidor

Guidor is de enige belangenvereniging voor professionele gidsen in Nederland, waarbij honderdtwintig gediplomeerde gidsen aangesloten zijn. Het Guidor Certificaat/GiVak diploma is een betrouwbaar keurmerk dat alleen aan de meest onderhoudende, onderlegde en veelzijdige gidsen wordt afgegeven. Onze gidsen staan garant voor het geven van een leerzame en boeiende inkijk in de Nederlandse cultuur, geschiedenis en het leven van alledag.

Guidor


ZZP Alphen

Is een nieuw ondernemerscollectief opgericht voor en door ZZP’ers en biedt: Een laagdrempelig netwerk met je lokale collega’s, toegang tot een database met alle leden en hun deskundigheid, exclusieve ledenkortingen, behartiging van jouw belangen richting gemeente en provincie en maandelijkse bijeenkomsten voor kennisvergroting en netwerken.

ZZP Alphen


NUBVETO

Nederlandse Unie van beëdigde vertalers en tolken binnen het publieke domein (NUBVETO) is in 1988 opgericht onder de naam SIGV omdat er bij de gerechten een dringende behoefte bestond aan beter tolk- en vertaalwerk. Vanuit deze noodzaak is de NUBVETO gespecialiseerde tolk- en vertaalopleidingen gestart. Met als doel de kwaliteit en positie van tolken en vertalers bij gerechtelijke instanties te verbeteren.

NUBVETO


ZZP Valley

ZZP Valley is een regionale netwerkvereniging van en voor zelfstandig professionals binnen de gemeente Barneveld, Ede, Veenendaal, Rhenen, Renswoude en Wageningen.

ZZP Valley


Ik onderneem 't

Ikonderneemhet.nl is een platform voor ondernemers die willen groeien of die hun netwerk willen vergroten. Ondernemers kunnen hier terecht voor klanten en opdrachten, een relevant netwerk, kennis en activiteiten.

De lokale insteek maakt het netwerken en zakendoen laagdrempelig. En je kunt elkaar ook makkelijk in het echt ontmoeten. Doel van ikonderneemhet.nl is ondernemers met ambitie online te helpen hun bedrijf te laten groeien en dit meer te verbinden aan de netwerken in de lokale economie. Daarom zijn er naast opdrachten ook ondernemersverenigingen, gemeenten en andere organisaties aanwezig die het ondernemerschap willen bevorderen.

Ik onderneem 't


Select4jobs

Select4Jobs is in 2016 opgericht door Tijmen Koelewijn en gestart als werving- en selectie bureau. Vanaf augustus 2017 bieden wij een breed scala aan personeelsdiensten, zoals uitzenden, detacheren, payrollen en werving & selectie. Select4Jobs bemiddelt kandidaten voor uiteenlopende functies in diverse sectoren. Wij doen dit samen met onze gedreven partners, die als zelfstandig ondernemer zijn aangesloten bij onze Netwerk Formule.

Vanuit een persoonlijke benadering, heldere communicatie, inzet van de nieuwste tools en een heldere dienstverlening maken we het verschil. Geen ingewikkelde procedures en afspraak = afspraak!

Select4jobs


Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden

Met een NVvH Hoefsmid kies je voor een vakbekwaam hoefsmid. Je bent ervan verzekerd dat deze een erkend Nederlands diploma op zak heeft. Een hoefsmid die kiest om lid te worden van de NVvH doet dit om op de hoogte te blijven en een hoge standaard te handhaven van zijn of haar vakgebied. Dit kan door het volgen van een van de vele bijscholingen, lezingen, cursussen of deel te nemen aan wedstrijden die door de NVvH worden georganiseerd.

Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden

Deel deze pagina: