VIAD

Wat is VIAD?

VIAD is een online platform (VIAD.nl) waar professionals en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden, zonder dat daar commissies op uurtarieven voor betaald hoeven te worden. VIAD werkt namelijk met maandabonnementen. Dit creëert een verzamelplaats waar opdrachtgevers alle expertise waar zij naar op zoek zijn voor een opdracht op één plek kunnen vinden. Zo krijgt iedere opdracht de beste professionals en iedere professional de leukste klussen.

Daarnaast vindt VIAD het belangrijk dat professionals onderling expertise uit kunnen wisselen en contacten kunnen leggen. Krijgt u een keer de vraag voor een opdracht en heeft u hier op dat moment geen tijd voor? Dan plaatst u de opdracht op het VIAD platform en op die manier kunt u een geschikte vervanger vinden.

Wat krijgt u?

Als aangesloten zelfstandige bij ZZP Nederland bieden wij u een jaarlang gratis lidmaatschap (t.w.v. €119,40) bij VIAD aan. Maak een profiel aan op de VIAD website zodat organisaties en andere professionals u kunnen vinden, ontvang elke week een e-mail met de nieuwste opdrachten en heb toegang tot de gehele database met opdrachten van VIAD.

Om gebruik te maken van het gratis lidmaatschap heeft u alleen uw aansluitnummer en het emailadres (waarmee u geregistreerd staat bij ZZP Nederland) nodig. In de eerste stap van de registratie geeft u aan dat u een promotiecode van ZZP Nederland heeft ontvangen. De rest wijst zich vanzelf. Toch vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@viad.nl of 0570-595793.

 

Samen staan we veel sterker!

Deel deze pagina: