Starten als ZZP'er

U hebt een wens, een droom. U wilt een eigen onderneming starten. Misschien wilt u datgene wat u in loondienst deed voor uzelf gaan doen, maar dan beter. Of wellicht wilt u het roer volledig omgooien en in plaats van financial controller wel stukadoor worden. Maar hoe kunt u dit uitwerken tot een uitvoerbaar plan? Welke stappen moet u zetten om van dat idee tot een concreet bedrijf te komen? Abonnees van ZZP Nederland ontvangen 23% korting (8% reguliere- en 15% tijdelijke actiekorting) op het inschrijfgeld voor de opleiding Starten als ZZP'er.

Praktische informatie

LOI
Door het hele land

Er zijn heel veel ideeën en misschien ook wel heel veel mensen in uw omgeving die roepen dat u dat vooral moet gaan doen maar waar liggen de kansen? Waar moet u beginnen? Hoe gaat u uw klanten vinden en wat moet u zoal investeren in bedrijfsmiddelen? Hoe gaat u de markt verkennen en welke concurrenten heeft u? Heeft u voldoende startkapitaal of moet u een lening afsluiten? Kunt u uw idee concreet en overtuigend neerzetten en mogelijke partners en/of klanten enthousiast maken? 

Deze cursus is door de LOI, met betrokkenheid van ZZP Nederland gemaakt en stelt u in staat om stap voor stap verder te komen met het opzetten van uw eigen bestaan als zzp'er. Alle belangrijke stappen komen aan bod, zodat u aan het einde van de cursus goed voorbereid aan de slag kunt. Aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland kunnen deze cursus met korting volgen. Log in voor uw kortingscode en meld u aan. 

Meer informatie

Deel deze pagina: