Starten als zzp'er

Je hebt een wens, een droom. Je wilt een eigen onderneming starten. Misschien wil je datgene wat je in loondienst deed voor jezelf gaan doen, maar dan beter. Of wellicht wil je het roer volledig omgooien en in plaats van financial controller wel stukadoor worden. Maar hoe kun je dit uitwerken tot een uitvoerbaar plan? Welke stappen moet je zetten om van dat idee tot een concreet bedrijf te komen? Abonnees van ZZP Nederland ontvangen 23% korting (8% reguliere- en 15% tijdelijke actiekorting) op het inschrijfgeld voor de opleiding 'Starten als zzp'er'.

Praktische informatie

LOI
Door het hele land

Er zijn heel veel ideeën en misschien ook wel heel veel mensen in jouw omgeving die roepen dat je dat vooral moet gaan doen maar waar liggen de kansen? Waar moet je beginnen? Hoe ga jij je klanten vinden en wat moet je zoal investeren in bedrijfsmiddelen? Hoe ga je de markt verkennen en welke concurrenten heb je? Heb je voldoende startkapitaal of moet je een lening afsluiten? Kun je jouw idee concreet en overtuigend neerzetten en mogelijke partners en/of klanten enthousiast maken? 

Deze cursus is door de LOI, met betrokkenheid van ZZP Nederland gemaakt en stelt jou in staat om stap voor stap verder te komen met het opzetten van je eigen bestaan als zzp'er. Alle belangrijke stappen komen aan bod, zodat je aan het einde van de cursus goed voorbereid aan de slag kunt. Aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland kunnen deze cursus met korting volgen. Log in voor je kortingscode en meld je aan. 

Meer informatie

Deel deze pagina: