Starten als ZZP'er

U hebt een wens, een droom. U wilt een eigen onderneming starten. Misschien wilt u datgene wat u in loondienst deed voor uzelf gaan doen, maar dan beter. Of wellicht wilt u het roer volledig omgooien en in plaats van financial controller wel stukadoor worden. Maar hoe kunt u dit uitwerken tot een uitvoerbaar plan? Welke stappen moet u zetten om van dat idee tot een concreet bedrijf te komen? Tijdelijk ontvangt u 23% korting op het inschrijfgeld.

Praktische informatie

LOI
Door het hele land

Er zijn heel veel ideeën en misschien ook wel heel veel mensen in uw omgeving die roepen dat u dat vooral moet gaan doen maar waar liggen de kansen? Waar moet u beginnen? Hoe gaat u uw klanten vinden en wat moet u zoal investeren in bedrijfsmiddelen? Hoe gaat u de markt verkennen en welke concurrenten heeft u? Heeft u voldoende startkapitaal of moet u een lening afsluiten? Kunt u uw idee concreet en overtuigend neerzetten en mogelijke partners en/of klanten enthousiast maken? 

Deze cursus is door de LOI, met betrokkenheid van ZZP Nederland gemaakt en stelt u in staat om stap voor stap verder te komen met het opzetten van uw eigen bestaan als zzp'er. Alle belangrijke stappen komen aan bod, zodat u aan het einde van de cursus goed voorbereid aan de slag kunt. Aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland kunnen deze cursus met korting volgen. Log in voor uw kortingscode en meld u aan. 

Meer informatie

Deel deze pagina: