Bedrijfsaansprakelijkheid Thuiszorg

Bedrijfsaansprakelijkheid Thuiszorg

  • Specifieke dekking voor de zorgverlener
  • Uit te breiden met extra dekking(en)
Direct aanvragen

Bedrijfsaansprakelijkheid Thuiszorg

Thuiszorg

Als ZZP’er in de zorg bent u feitelijk ondernemer en verantwoordelijk voor alles wat u beroepsmatig uitvoert. Iedereen die werkt als zelfstandige loopt het risico direct of indirect schade te veroorzaken aan personen en zaken en is daarvoor rechtstreeks aansprakelijk. Die schade kan al snel oplopen tot flinke bedragen. Het is verstandig om daarvoor een beroepsverzekering af te sluiten, de premie is erg laag en heeft een brede dekking.

Bent u als ZZP’er werkzaam als zorgverlener in de thuiszorg als verpleegkundige, ziekenverzorgende, kraamverzorgende, huishoudelijke hulp en/of gezinsverzorger dan kunt u deze verzekering zeer voordelig via ZZP Nederland verzekeringen afsluiten. Ook wanneer u wordt ingeleend bij bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.

De premie bedraagt € 30,48 per jaar. Daarnaast betaalt u eenmalig € 7,50 poliskosten en jaarlijks € 1,- incassokosten De voornoemde bedragen zijn exclusief 21% assurantiebelasting.  De kosten voor deze verzekering zijn volledig aftrekbaar van uw winst.
U kunt de polisvoorwaarden van te voren al bekijken onder "Downloads", tevens vind u onderstaand onze dienstenwijzer.
Het is alleen mogelijk deze verzekering af te sluiten als u bent aangesloten bij  ZZP Nederland. Na de eerste periode van 1 jaar is de verzekering op ieder moment opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Hulp nodig?

U kunt de polis direct aanvragen, maar ook even bellen met onze adviseurs 

(050) 700 1950

Stuur een bericht


Scroll in tabel om meer te zien
Premie en uitgangspunten verzekering
Bedrijfsaansprakelijkheid premie € 30,48 per jaar*
Verzekerd voor Dekking voor het risico van aansprakelijkheid, waarin wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan personen en zaken verzekerd is. Zowel extra- als intramuraal.
Dekkingsgebied Nederland, België, Duitsland en Luxemburg
Eigen risico € 75,00 per gebeurtenis
Verzekerd bedrag per gebeurtenis € 2.500.000,00 max. per aanspraak
€ 5.000.000,00 max. per verzekeringsjaar
Bijzonderheden dekking € 25.000,00 max. per gebeurtenis voor goederen onder opzicht
€ 50.000,00 max. per verzekeringsjaar

Klachten- en geschillencommissie

U bent werkzaam in de zorg en dan zult u ook moeten voldoen aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Een van de eisen uit de Wkkgz is dat zorgaanbieders een klachtenregeling, een onafhankelijke klachtenfunctionaris en aansluiting bij een door de minister erkende geschilleninstantie moeten hebben. Via ZZP Nederland kunt u eenvoudig aan deze eisen voldoen door een abonnement van 50 euro per jaar te nemen op de klachten- en geschillencommissie van ZZP Nederland. Lees meer

Downloads

  1.  
    Download (461 kB)
  2.  
    Download (226 kB)

    PDF Bestand


Nu online aanvragen

* Aanvraagformulier

Aansluiten bij Stichting ZZP Nederland

Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen dient u aangesloten te zijn bij ZZP Nederland.

Aansluiten