Cyberverzekering

Cyberverzekering

 • Abonnees 5% korting op de premie
 • 50% vermindering eigen risico met Privacy Zeker certificaat
Direct aanvragen

Cyberverzekering

CyberClear by Hiscox

Jouw bedrijf is vaak kwetsbaarder dan je denkt. Een gehackte website kan je reputatie schaden, een systeemuitval kan jouw bedrijf verstoren. Enige tijd geleden berichten wij nog dat een kwart van de zzp'ers de dupe wordt van cybercrime. Een CyberClear verzekering van Hiscox is daarom geen overbodige luxe. CyberClear by Hiscox dekt deze risico’s volledig af en biedt snelle en doelgerichte dienstverlening na dataverlies, hacking of cyberaanvallen. Je krijgt assistentie van ervaren security- en privacyprofessionals, met wereldwijd bereik en uitgebreide expertise, die werken volgens een gedegen incident response-plan. Zij helpen je bijvoorbeeld databases en websites te herstellen, belanghebbenden te informeren en de schade te beperken.


Wat is gedekt?

 • Systeeminbraak: CyberClear by Hiscox dekt de financiële gevolgen van inbreuk op jouw systemen of data.
 • Privacy: Ook de gevolgen van diefstal van privacygevoelige gegevens zijn verzekerd, zowel de aansprakelijkheidsschade als de eigen schade die voortvloeit uit de inbreuk.
 • Cyberaansprakelijkheid, multimedia-aansprakelijkheid: Als je website of e-mail onbedoeld het auteursrecht schendt, laster verspreidt of een virus bevat, kan dit tot claims of schades leiden. 
 • Hacking: Je bent verzekerd tegen schade veroorzaakt door hackers.
 • First response-vergoeding: Snel specialisten nodig? Dan vergoeden wij de redelijke en noodzakelijke kosten van de experts, ongeacht of jij hen zelf inschakelt of dat wij dat voor je doen.
 • Bedrijfsschade: Het uitvallen van jouw systemen door hacking of een andere cyberaanval heeft gevolgen voor je inkomsten. Wij vergoeden de financiële gevolgschade voor een duur van maximaal 12 maanden. Bijvoorbeeld als een webshop voor afnemers onbereikbaar is, een machine uitvalt of jouw voorraden bederven.
 • Inclusief preventie: Als verzekerde profiteer je van gratis advies en securityscans


Korting op eigen risico en premie

Wanneer je in het bezit bent van een Privacy Zeker certificaat toon je aan dat je alle stappen hebt doorlopen om te kunnen voldoen aan de privacywetgeving (AVG) en dus privacy-bewust bezig bent. Ondernemers met dit certificaat die via ZZP Nederland Verzekeringen een CyberClear verzekering afsluiten, ontvangen 50% korting op het eigen risico. Het eigen risico gaat daarmee van €1000,- naar € 500,-.

5% korting premiekorting
Op de via ZZP Nederland Verzekeringen afgesloten polissen is ook nog eens 5% korting op de genoemde premies van toepassing voor abonnees van ZZP Nederland.


Hoe behaal ik het Privacy Zeker certificaat?

Privacy Zeker (partner van ZZP Nederland) helpt zzp’ers met alle tools, documenten en begeleiding om te kunnen voldoen aan de privacywetgeving (AVG). Na het opvolgen van alle aanbevelingen ontvang je het Privacy Zeker certificaat.

Door gebruik te maken van de kortingscode (ZZPNL122017) krijgen abonnees van ZZP Nederland een eenmalige korting van € 20 op het jaarbedrag van € 175. Je kunt je hier aanmelden voor het Privacy Zeker Certificaat. 

* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet u aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)


Hulp nodig?

Bel voor meer informatie met onze verzekeringsadviseurs, voor een scherp premievoorstel met een uitstekende dekking.

050-7001952

Stuur ons een bericht

Downloads

 1.  
  Download (479 kB)

  PDF bestand

 2.  
  Download (226 kB)

  PDF bestand