Calamiteitendekking ZZP'ers

Calamiteitendekking ZZP'ers

  • Ongeval overlijden
  • Invaliditeit na ongeval
  • Ernstige ziektes
Direct aanvragen

Calamiteitendekking ZZP'ers

Ernstige gevolgen van een ongeval of ziekte, daar wilt u als ZZP’er liever niet over nadenken. Toch is het verstandig om dat wel te doen. Wat zijn de gevolgen voor u, of uw familie, als u ernstig ziek wordt, tijdelijk uw vaste lasten of rekening niet kunt betalen door een ongeval of blijvend invalide wordt? De Calamiteitenverzekering ZZP’ers kan in zulke gevallen uitkomst bieden.

Waarom een Calamiteitenverzekering?

Voor veel ZZP’ers is een ernstige ziekte of zwaar ongeval het begin van financiële ellende. Vanuit de overheid is er beperkt bijstand voor u, en eventueel uw gezin, als u (tijdelijk) niet kunt werken. De Calamiteitenverzekering ZZP’ers biedt een éénmalige financiële uitkering bij ernstige ziekte (kanker, hartinfarct of beroerte), blijvende invaliditeit door een ongeval en overlijden door een ongeval. Daarnaast is er een maandelijkse uitkering bij tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid door een ongeval voor een maximale duur van 24 maanden. Dit is een vast geldbedrag, niet gerelateerd aan uw inkomsten.

Vragen of hulp nodig?

Ongetwijfeld heb je nog vragen, neem dan contact op met onze verzekeringsadviseurs.

050 700 1950

Stuur een bericht


Hoe kan ik deze verzekering aanvragen?

U kunt deze verzekering via de website van ZZP Nederland aanvragen of via één van onze adviseurs. Er is geen medische keuring van toepassing. Lees vooraf de polisvoorwaarden en de verzekeringskaart goed door om te bepalen of de verzekering in uw behoeften voorziet.

Wat is het verschil met een AOV?

De Calamiteitenverzekering voor ZZP’ers is geen Arbeidsongeschiktheidsverzekering. De AOV beschermt alleen uw inkomen. De Calamiteitenverzekering is een laagdrempelige verzekering voor een betaalbare premie, die u kunt aanspreken wanneer u iets ernstigs overkomt. De verzekering keert een vaste som geld uit, onafhankelijk van uw inkomen.

Wie is de verzekeraar?

ZZP Nederland is als verzekeringsbemiddelaar geregistreerd bij de AFM. De verzekeraar is Chubb European Group SE, al 30 jaar actief in de Nederlandse markt en uiteraard ook geregistreerd bij de AFM.

Documenten

  1.  
    Download (103 kB)
  2.  
    Download (393 kB)