(050) 700 1950
Stuur een bericht

ZZP Rechtsbijstand DAS

Als zzp’er bent u altijd druk bezig. Toch kan het gebeuren dat u betrokken raakt bij een verkeersongeval, waardoor u tijdelijk niet meer kunt werken. Of dat een grote opdrachtgever weigert u te betalen. Op die momenten hebt u direct juridische hulp nodig. Dan is het prettig dat u bent verzekerd van gespecialiseerde hulp op juridisch gebied en bij incasso.

Wat doet de ZZP rechtsbijstandverzekering voor u?


Met de zeer uitgebreide ZZP dekking bent u verzekerd van juridisch advies en ondersteuning voor juridische conflicten. Ook incasso is standaard meeverzekerd, mits er geen verweer is en de zaak binnen 6 maanden na factuurdatum wordt aangemeld. Bekijk hieronder voor welke conflicten u onder andere bent verzekerd.


 • Conflicten naar aanleiding van verbintenissen die u met klanten/afnemers, opdrachtgevers of met leveranciers bent aangegaan.
 • Verhalen van letsel- en materiële schade (waaronder ook schade ontstaan met of aan uw bedrijfsmotorrijtuigen).
 • Conflicten naar aanleiding van koop, huur en onderhoud van uw bedrijfsruimte.
 • Juridische conflicten naar aanleiding van onbetaalde facturen (aanvullend op het incassotraject).
 • Conflicten met de overheid over bijvoorbeeld vergunningen en bestemmingsplan.

Incasso Service

 • Wist u dat 53% van de klanten niet betaalt binnen de betalingstermijn van 30 dagen? Klanten die laat of niet betalen kosten u veel tijd en geld. Met de ZZP Rechtsbijstandverzekering kunt u onbeperkt gebruik maken van de DAS Incasso Service.
 • Met de Incasso Service geeft u uw onbetaalde facturen uit handen aan onze incassospecialisten. Zij nemen het aanmaningsproces snel en doeltreffend van u over. Zo nodig dagvaarden wij uw klant en gaan wij voor u procederen. Uiteraard houden wij gedurende het traject rekening voor de relatie met uw klant.
 • Verreweg de meeste vorderingen kunnen wij incasseren. Incasseren wij niets bij uw klant en besluiten wij dat verder incasseren of procederen zinloos is dan krijgt u van ons ook geen rekening. Dit betekent dat wanneer er geen minnelijke betaling wordt verkregen én er geen gerechtelijke mogelijkheden zijn om de vordering te incasseren, u niet hoeft te betalen.
 • Wanneer u besluit om gedurende of na de minnelijke fase de vordering in trekken terwijl er nog wel mogelijkheden zijn om de vordering (in de gerechtelijke fase) te incasseren, bent u wel kosten verschuldigd. U kunt niet zonder meer uw vordering die u bij Das ter incasso gegeven heeft stopzetten omdat bijvoorbeeld de klant alsnog rechtstreeks aan u betaald heeft.

Als uw klant in de loop van het incassotraject juridisch verweer is gaan voeren – bijvoorbeeld omdat de geleverde producten niet zouden voldoen – dan behandelen onze gespecialiseerde juristen de zaak voor u. Ook innen wij een vordering waartegen uw klant al schriftelijk in verweer is gegaan.

Standaard betaalt u voor deze polis € 31,88 per maand inclusief 21% assurantiebelasting, betaalt u middels een jaarbetaling dan ontvangt u nog 5% korting.

Online premie berekenen en afsluiten?

Direct uw premie berekenen en afsluiten

Hulp nodig?

Het is niet altijd eenvoudig om een juiste keus te maken. Bel daarom met de specialisten van ZZP Nederland Verzekeringen voor advies.

050-7001950

Stuur ons een bericht

 1.  
  Download (231 kB)

  PDF Bestand

 2.  
  Download (259 kB)

  PDF Bestand