Overlijdensrisicoverzekering via Scildon

Overlijdensrisicoverzekering via Scildon

 • Geen financiële zorgen voor uw nabestaanden
 • U kiest zelf hoogte, looptijd en ontvanger van uitkering
Direct aanvragen

Overlijdensrisicoverzekering via Scildon

Overlijdensrisicoverzekering voor ZZP’ers

Het verliezen van een dierbare is al zwaar genoeg. Als ZZP‘er bent u extra kwetsbaar. Dan is het fijn als uw nabestaanden geen financiële zorgen hebben. Met een overlijdensrisicoverzekering geeft u een gegarandeerde uitkering aan uw nabestaanden bij overlijden voor de einddatum van de verzekering. Dat geeft een gerust gevoel.

U wilt uw gezin beschermen tegen financiële moeilijkheden als u of uw partner komt te overlijden. Met de Overlijdensrisicoverzekering kunt u er gerust op zijn dat uw nabestaanden dan financieel ondersteund worden. Zij krijgen in geval van overlijden voor de einddatum van de verzekering een gegarandeerd bedrag uitgekeerd dat zij direct kunnen gebruiken. Zo kan bijvoorbeeld uw partner de hypotheek blijven betalen en kunnen uw kinderen studeren.

U bepaalt zelf hoe de verzekering eruit ziet

Tijdens de looptijd van de verzekering kunt u uw verzekering op onderdelen wijzigen. U kunt bijvoorbeeld aanpassen wie de uitkering ontvangt of het verzekerd bedrag verlagen. Ook kunt u uw verzekering op ieder moment stopzetten. Als uw Overlijdensrisicoverzekering is gekoppeld aan een hypotheek (verpand), dan is stopzetten alleen mogelijk na goedkeuring van de geldverstrekker.

Er zijn kosten verbonden aan het afsluiten van deze verzekering. Wanneer u bent aangesloten bij ZZP-Nederland zijn de kosten éénmalig € 75,-. Bent u niet aangesloten, dan brengen wij éénmalig € 175,- bij u in rekening. Eerst aansluiten

U kiest:

 • De looptijd van de verzekering
 • De hoogte van het bedrag dat bij overlijden wordt uitgekeerd
 • Wie de uitkering ontvangt
 • Of u de premie per maand, kwartaal, half jaar of jaar betaalt

Belangrijke kenmerken

 • Een gegarandeerde uitkering voor uw nabestaanden: u kunt er gerust op zijn dat uw nabestaanden financieel verzorgd achterblijven als u komt te overlijden.
 • U kiest zelf hoe de verzekering eruit ziet: u kiest de looptijd, hoogte van de uitkering en wie de uitkering ontvangt.

De Overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die uitkeert als een verzekerde voor de einddatum van de verzekering overlijdt. U betaalt hiervoor een premie. Bij overlijden voor de einddatum van de verzekering krijgen uw nabestaanden dan een gegarandeerd bedrag uitgekeerd dat zij direct kunnen gebruiken. Als u de verzekering afsluit, bepaalt u zelf de hoogte van de uitkering en wie deze ontvangt.

Kosten voor het afsluiten

Er zijn kosten verbonden aan het afsluiten van deze verzekering. Wanneer u bent aangesloten bij ZZP-Nederland zijn de kosten éénmalig € 75,-. Bent u niet aangesloten, dan brengen wij éénmalig € 175,- bij u in rekening.

* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet u aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)

Download onze dienstenwijzer

 1.  
  Download (226 kB)