ZZP Rechtsbijstand ARAG

ZZP Rechtsbijstand ARAG

 • Direct contact met een jurist inzake juridische vragen
 • Kosten van een rechtsgang ruim vergoed
Direct premie berekenen

ZZP Rechtsbijstand ARAG

Voor aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland speciaal 28% korting 


Bij een (dreigend) juridisch geschil nemen gespecialiseerde juristen het voor u op. Zij helpen u om een gang naar de rechter te voorkomen. Maar mocht dit niet lukken, dan worden alle (bijkomende) kosten vergoed. Bij ARAG werken ruim 450 specialisten die zijn gespecialiseerd in 13 verschillende rechtsgebieden. Er is dus altijd een jurist met kennis van zaken van uw probleem.

Privé en zakelijk lopen bij een ZZP’er nog wel eens door elkaar. Om niet tussen de wal en het schip te vallen, is het verstandig om naast uw zakelijke rechtsbijstandverzekering ook uw particuliere risico af te dekken. Bij ARAG kunt u de particuliere dekking met flinke korting meeverzekeren. Dit is véél voordeliger dan een losse particuliere rechtsbijstandverzekering en uw hele gezin is meeverzekerd. 


Premie berekenen en afsluiten

De polisopmaak en premie-incasso wordt uitgevoerd door volmacht Supergarant.

Aanvragen

Waarom ARAG

Met een ZZP rechtsbijstandverzekering van ARAG heeft u:

 • Direct contact met een jurist voor al uw juridische vragen
 • Kosten van een rechtsgang en eventuele deskundigen ruim vergoed
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Incassohulp bij openstaande facturen

Module Verkeer, Bedrijfsvoering & Incasso € 21,55

U krijgt wereldwijd juridische hulp als u te maken krijgt met een juridisch probleem door deelname aan het verkeer tijdens uw werk. Het maakt hierbij niet uit hoe u zich verplaatst. Dit kan per (vracht)auto zijn, maar bijvoorbeeld ook per trein of vaartuig. Ook is het privégebruik van uw motorrijtuig(en) meeverzekerd. Daarnaast komt ARAG voor uw belangen op wanneer een geschil dreigt over contracten, vergunningen of over uw bedrijfspand. Bijvoorbeeld als de verbouwing van uw bedrijfspand niet juist is uitgevoerd. Of als de gemeente u geen vergunning verleent voor de bouw van uw nieuwe praktijk aan huis. Ook incasso van openstaande facturen (zonder verweer) is gedekt.

Module Verkeer, Bedrijfsvoering, Incasso, Inkoop en Verkoop € 31,10

Dit is keuze 1 uitgebreid met  “Inkoop en Verkoop”. Met deze aanvullingen bent u ook verzekerd van juridische hulp bij problemen als gevolg van verkeerde of kwalitatief slechte leveringen. Bijvoorbeeld als door de levering van verkeerde materialen uw productie in het gedrang komt. U moet daarbij denken aan handelsgoederen, grondstoffen of diensten die u inkoopt voor uw bedrijf. Bovendien kunt u op ARAG rekenen bij geschillen met uw afnemers over overeenkomsten tot levering van goederen of diensten. Bijvoorbeeld als een afnemer de samenwerking opzegt zonder de al gemaakte kosten te vergoeden, terwijl dit wel in uw verkoopvoorwaarden staat. In deze extra keuze zijn geschillen met afnemers gedekt waaronder incasso van openstaande mét verweer..

Particuliere dekking, u en uw gezin/huishouden meeverzekerd vanaf € 21,03

Aanvullend op één van de bovenstaande verzekeringen:

U wilt niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Zakelijk en privé lopen bij een ZZP’er nogal eens door elkaar. Bijvoorbeeld: uw praktijk/bedrijf is gevestigd in een gedeelte van uw huis of u raakt betrokken bij een ongeval met een auto van een gezinslid. Om te voorkomen dat u tussen wal en schip valt, is het dus raadzaam om een particuliere dekking mee te verzekeren. U krijgt van ARAG een fikse korting (30%!) op de privé rechtsbijstandsverzekering, als u kiest voor een ZZP rechtsbijstandverzekering. Met deze aanvulling zijn u en uw gezin/huishouden volledig particulier verzekerd. Bijvoorbeeld als uw partner in loondienst werkt en er een conflict met de werkgever ontstaat of dreigt.

Premie berekenen en afsluiten

De polisopmaak en premie-incasso wordt uitgevoerd door volmacht Supergarant.

Nu premie berekenen

* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet u aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)

Hulp nodig?

Het is niet altijd eenvoudig om uit alle modules de juiste te kiezen. Bel daarom met de specialisten van ZZP Nederland Verzekeringen voor advies.

050-7001950

Stuur ons een bericht

 1.  
  Download (126 kB)

  PDF Bestand

 2.  
  Download (226 kB)

  PDF Bestand

 3.  
  Download (1,1 MB)
 4.  
  Download (372 kB)