ZZP Rechtsbijstand ARAG

ZZP Rechtsbijstand ARAG

 • Direct contact met een jurist inzake juridische vragen
 • Kosten van een rechtsgang ruim vergoed
Direct premie berekenen

ZZP Rechtsbijstand ARAG

Verzekeringskaarten

Met een verzekeringskaart zie je in één oogopslag wat wel en niet verzekerd is.

Voor aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland speciaal 28% korting 


Bij een (dreigend) juridisch geschil nemen gespecialiseerde juristen het voor jou op. Zij helpen je om een gang naar de rechter te voorkomen. Maar mocht dit niet lukken, dan worden alle (bijkomende) kosten vergoed. Bij ARAG werken ruim 450 specialisten die zijn gespecialiseerd in 13 verschillende rechtsgebieden. Er is dus altijd een jurist met kennis van zaken van jouw probleem.

Privé en zakelijk lopen bij een zzp’er nog wel eens door elkaar. Om niet tussen de wal en het schip te vallen, is het verstandig om naast jouw zakelijke rechtsbijstandverzekering ook jouw particuliere risico af te dekken. Bij ARAG kan je de particuliere dekking met flinke korting meeverzekeren. Dit is véél voordeliger dan een losse particuliere rechtsbijstandverzekering en jouw hele gezin is meeverzekerd. 


Premie berekenen en afsluiten

De polisopmaak en premie-incasso wordt uitgevoerd door volmacht Supergarant.

Aanvragen

Waarom ARAG

Met een ZZP rechtsbijstandverzekering van ARAG heb je:

 • Direct contact met een jurist voor al jouw juridische vragen
 • Kosten van een rechtsgang en eventuele deskundigen ruim vergoed
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Incassohulp bij openstaande facturen

Module Verkeer, Bedrijfsvoering & Incasso € 21,55

Je krijgt wereldwijd juridische hulp als je te maken krijgt met een juridisch probleem door deelname aan het verkeer tijdens jouw werk. Het maakt hierbij niet uit hoe je je verplaatst. Dit kan per (vracht)auto zijn, maar bijvoorbeeld ook per trein of vaartuig. Ook is het privégebruik van jouw motorrijtuig(en) meeverzekerd. Daarnaast komt ARAG voor jouw belangen op wanneer een geschil dreigt over contracten, vergunningen of over jouw bedrijfspand. Bijvoorbeeld als de verbouwing van jouw bedrijfspand niet juist is uitgevoerd. Of als de gemeente jou geen vergunning verleent voor de bouw van jouw nieuwe praktijk aan huis. Ook incasso van openstaande facturen (zonder verweer) is gedekt.

Module Verkeer, Bedrijfsvoering, Incasso, Inkoop en Verkoop € 31,10

Dit is keuze 1 uitgebreid met  “Inkoop en Verkoop”. Met deze aanvullingen ben je ook verzekerd van juridische hulp bij problemen als gevolg van verkeerde of kwalitatief slechte leveringen. Bijvoorbeeld als door de levering van verkeerde materialen jouw productie in het gedrang komt. Je moet daarbij denken aan handelsgoederen, grondstoffen of diensten die je inkoopt voor jouw bedrijf. Bovendien kan je op ARAG rekenen bij geschillen met jouw afnemers over overeenkomsten tot levering van goederen of diensten. Bijvoorbeeld als een afnemer de samenwerking opzegt zonder de al gemaakte kosten te vergoeden, terwijl dit wel in jouw verkoopvoorwaarden staat. In deze extra keuze zijn geschillen met afnemers gedekt waaronder incasso van openstaande mét verweer..

Particuliere dekking, jij en jouw gezin/huishouden meeverzekerd vanaf € 21,03

Aanvullend op één van de bovenstaande verzekeringen:

Je wilt niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Zakelijk en privé lopen bij een zzp’er nogal eens door elkaar. Bijvoorbeeld: jouw praktijk/bedrijf is gevestigd in een gedeelte van jouw huis of je raakt betrokken bij een ongeval met een auto van een gezinslid. Om te voorkomen dat je tussen wal en schip valt, is het dus raadzaam om een particuliere dekking mee te verzekeren. Je krijgt van ARAG een fikse korting (30%!) op de privé rechtsbijstandsverzekering, als je kiest voor een ZZP rechtsbijstandverzekering. Met deze aanvulling zijn jij en jouw gezin/huishouden volledig particulier verzekerd. Bijvoorbeeld als jouw partner in loondienst werkt en er een conflict met de werkgever ontstaat of dreigt.

Premie berekenen en afsluiten

De polisopmaak en premie-incasso wordt uitgevoerd door volmacht Supergarant.

Nu premie berekenen

* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet je aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)

Hulp nodig?

Het is niet altijd eenvoudig om uit alle modules de juiste te kiezen. Bel daarom met de specialisten van ZZP Nederland Verzekeringen voor advies.

050-7001950

Stuur ons een bericht

 1.  
  Download (126 kB)

  PDF Bestand

 2.  
  Download (226 kB)

  PDF Bestand

 3.  
  Download (1,1 MB)
 4.  
  Download (372 kB)