Risicoscan

Risicoscan

Met de risicoscan leveren wij u, naar onze mening een voor iedere zzp-er absoluut noodzakelijk onderscheidend advies. Hierbij ontvangt u vervolgens toegang tot een  gratis online omgeving waarbij u op ieder moment inzage heeft in uw risico’s welke in de risicoscan aan de orde zijn geweest via de Online Klantportal.

U  weet hierdoor op ieder moment, ook na het advies, precies welke risico's een bedreiging kunnen vormen voor het realiseren van de doelstellingen van uw onderneming en ontvangt voorstellen voor effectieve beheersmaatregelen. Zoals u van een belangenbehartiger mag verwachten beperken wij ons niet alleen tot verzekeringsoplossingen. Ook preventie- en andere beheersmaatregelen komen aan bod. Het belangrijkste is dat u zich bewust bent van welke risico’s u loopt en vervolgens bepaald u uiteindelijk zelf waar u wel of niet een voorziening voor treft. Dus  ook welke risico’s u prima zelf kunt dragen. 

Alleen toegankelijk voor aangesloten ZZP'ers. Voor het aanvragen van de risicoscan moet u aangesloten zijn bij Stichting ZZP Nederland. 
Eerst aansluiten (slechts €20,- p/j)

Heeft u vragen of hulp nodig?

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met de verzekeringsadviseurs

Risicoanalyse
  • Gegevens verzekerde

  • Bedrijfsgegevens

  • i
  • i