(050) 700 1950
Stuur een bericht

Team

Het verzekeringsteam van ZZP Nederland bestaat uit tien zeer deskundige adviseurs. Graag stellen zij zich aan u voor:

Arjen Vrolijk

Het verzekeringskantoor staat onder leiding van Arjen Vrolijk. Arjen is afkomstig uit de verzekeringswereld en heeft tientallen jaren ervaring in het adviseren van verzekeringen. Volgens Arjen was het even omschakelen om de wereld van de ZZP’er vanuit belangenbehartiging te leren kennen maar hij ervaart het als uitermate plezierig om van ondernemer tot ondernemer te kunnen adviseren. Overigens is Arjen erg “recht voor de raap” met het adviseren, windt er geen doekjes om en houdt geen gladde verkooppraatjes.


Marcel van Meel

Marcel is adviseur op het gebied van schadeverzekeringen. Afkomstig van een grote landelijke dienstverlener en volledig bevoegd tot het geven van adviezen voor alle schadeverzekeringen volgens de regels van de AFM.


Bas van der Wiel

Bas verzorgt het brede pakket van verzekeringen voor zelfstandigen. Hij zal u adviseren zoals Stichting ZZP Nederland dat graag ziet: helder, zonder wollige verhalen en transparant. Met zijn jarenlange ervaring en zijn frisse kijk op de verzekeringswereld zorgt Bas er voor dat u correct verzekerd bent. Geen onnodige polissen maar nuttig en betaalbaar. Ook Bas beschikt over de volledige diploma’s volgens de regels van de Wet op financieel toezicht.


David Keuter

David is adviseur op het gebied van schadeverzekeringen. Hij heeft diverse jaren bij een intermediair gewerkt. Gaat vol voor de juiste verzekeringsoplossing die in uw situatie van toepassing is.


Harry Kuiper

Enthousiast en betrokken bij onze aangeslotenen met jarenlange ervaring bij een grote landelijke verzekeraar. Stopt niet voordat hij een passende oplossing heeft gevonden.

 


René van der Ploeg

Sinds september 2014 werkzaam bij ZZP-Nederland. Jarenlange ervaring bij een grote landelijke verzekeraar. Hij vindt heel veel voldoening in het onafhankelijk adviseren en het vinden van de beste oplossing voor onze aangeslotenen.


Leo Huizenga

Sinds augustus 2015 werkzaam bij ZZP-Nederland. Leo heeft jarenlange ervaring bij banken en verzekeraars opgedaan en gaat voor de beste keuze. Een onafhankelijk advies staat hoog in het vaandel.


Matty Oldenbroek-Hoeksema

De enige vrouw in dit mannelijk gezelschap, is altijd op zoek naar het beste voor de klant.
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een grote landelijke verzekeraar is zij sinds november 2015 het team komen versterken.


Nico de Wolf

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een grote landelijke verzekeraar is Nico vanaf januari 2016  ons team bij ZZP Nederland Verzekeringen komen versterken.Zijn doel is om u bewust te maken van de risico´s die u loopt. Hij zal oplossingen aandragen om die risico´s te  verzekeren en u adviseren bij het maken van de juiste keuze.Nico is volledig gecertificeerd volgens de regels van de Wet op Financieel Toezicht.


Rowan van Wijk

Rowan werkt sinds mei 2016 bij ZZP Nederland. Tijdens zijn studie bank- en verzekeringswezen, heeft hij onder andere stage gelopen bij een intermediair in Londen. Na zijn studie is hij eerst aan de slag gegaan bij een grote schadeverzekeraar in Assen. Rowan beschikt over de benodigde certificaten volgens de WFT. Door middel van duidelijke uitleg en kennis van producten zal hij je altijd een advies op maat aanbieden.

Deel deze pagina: