Team

Team

Het verzekeringsteam van ZZP Nederland bestaat uit tien zeer deskundige adviseurs. Graag stellen zij zich aan jou voor:

Arjen Vrolijk

Het verzekeringskantoor staat onder leiding van Arjen Vrolijk. Arjen is afkomstig uit de bank- en verzekeringswereld en heeft ruim 30 jaar ervaring als directeur/manager en senior adviseur. Volgens Arjen is het doel van het team van ZZP Nederland Verzekeringen om ondernemers duidelijk en transparant te informeren over de risico’s die zij als ondernemer lopen, zonder dat hierbij sprake is van verkoop. Alleen op basis van de vastgestelde wensen en behoeften van de aangesloten ondernemers worden eventueel zaken geregeld. Verzekeringen die niet nodig zijn in de specifieke en individuele situatie, zullen dan ook zeker niet worden geadviseerd. Het belang van de aangesloten ondernemers is te allen tijde leidend. Deze werkwijze wordt enorm gewaardeerd door de achterban van ZZP Nederland.


Marcel van Meel

Marcel is adviseur op het gebied van schadeverzekeringen. Afkomstig van een grote landelijke dienstverlener en volledig bevoegd tot het geven van adviezen voor alle schadeverzekeringen volgens de regels van de AFM.


Bas van der Wiel

Bas verzorgt het brede pakket van verzekeringen voor zelfstandigen. Hij zal je adviseren zoals Stichting ZZP Nederland dat graag ziet: helder, zonder wollige verhalen en transparant. Met zijn jarenlange ervaring en zijn frisse kijk op de verzekeringswereld zorgt Bas er voor dat je correct verzekerd bent. Geen onnodige polissen maar nuttig en betaalbaar. Ook Bas beschikt over de volledige diploma’s volgens de regels van de Wet op financieel toezicht.


David Keuter

David is adviseur op het gebied van schadeverzekeringen. Hij heeft diverse jaren bij een intermediair gewerkt. Gaat vol voor de juiste verzekeringsoplossing die in jouw situatie van toepassing is.


Harry Kuiper

Enthousiast en betrokken bij onze aangeslotenen met jarenlange ervaring bij een grote landelijke verzekeraar. Stopt niet voordat hij een passende oplossing heeft gevonden.

 


René van der Ploeg

Sinds september 2014 werkzaam bij ZZP Nederland. Jarenlange ervaring bij een grote landelijke verzekeraar. Hij vindt heel veel voldoening in het onafhankelijk adviseren en het vinden van de beste oplossing voor onze aangeslotenen.


Matty Oldenbroek-Hoeksema

De enige vrouw in dit mannelijk gezelschap, is altijd op zoek naar het beste voor de klant.
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een grote landelijke verzekeraar is zij sinds november 2015 het team komen versterken.


Nico de Wolf

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een grote landelijke verzekeraar is Nico vanaf januari 2016  ons team bij ZZP Nederland Verzekeringen komen versterken.Zijn doel is om je bewust te maken van de risico´s die je loopt. Hij zal oplossingen aandragen om die risico´s te  verzekeren en je adviseren bij het maken van de juiste keuze.Nico is volledig gecertificeerd volgens de regels van de Wet op Financieel Toezicht.