De Amersfoortse (Zorg + AOV)

De Amersfoortse (Zorg + AOV)

Direct afsluiten

De Amersfoortse (Zorg + AOV)

Heb je al een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van De Amersfoortse of ben je van plan deze binnenkort af te sluiten, dan is de Doorgaanverzekering misschien iets voor jou!


Over de Doorgaanverzekering

Met de Doorgaanverzekering profiteer je van de unieke combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en zorgverzekering in één. Als ondernemer ontvang je mooie kortingen en extra uitgebreide dekkingen voor jou en je gezin. En maak je je zorgen over je gezondheid, je werk of je gezin? Dan kun je rekenen op persoonlijke hulp van één van onze Doorgaanexperts. Zij staan voor je klaar en zorgen dat jij kan blijven doorgaan met ondernemen.


De voordelen van de Doorgaanverzekering

 • 5% korting op de beste AOV voor ondernemers in de markt, bij de basisverzekering Eigen Keuze
 • 5% korting op je basisverzekering
 • 15% korting op je aanvullende verzekering, 10% korting op je tandartsverzekering
 • Gratis Doorgaanmodule met o.a. onbeperkt fysiotherapie en € 1.500 voor psychologische zorg
 • Advies en ondersteuning van de Doorgaanexperts van De Amersfoortse.

 1.  
  Download (52 kB)

  In het vergoedingenoverzicht leest u meer over de extra dekking in de Doorgaanmodule. U als ondernemer betaalt hiervoor geen premie.

Premie berekenen

Nu berekenen

Hoe we je helpen doorgaan

Bij de Amersfoortse vinden we het belangrijk dat jij als ondernemer kan blijven doorgaan. Daarom hebben we een gratis module samengesteld met dekkingen die je helpen gezond & aan het werk te houden, maar ook met extra zorg als jou en je gezin als je onverwacht iets overkomt. Met de Doorgaanmodule krijg je:

 • Onbeperkt fysiotherapie
 • Psychologische zorg: € 1.500,- per jaar
 • Gezinshulp bij uitval partner
 • Extra zorg na een ongeval: € 5.000,- per jaar
 • Jaarlijks Preventief Medisch Onderzoek

Verdien tot 8% extra korting op je AOV met a.s.r. Vitality

Doe mee met a.s.r. Vitality en ontvang tot 8% cashback op je AOV bij De Amersfoortse

De Amersfoortse is onderdeel van a.s.r. en daarom kun je als klant meedoen met a.s.r. Vitality. Dit is een bewegingsprogramma waarbij we je belonen zodra je meer en vaker beweegt. Niet 1 keer, maar wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Via een app helpen we je om gezonde keuzes te maken. En door voldoende te bewegen spaar je ook nog eens voor leuke cadeaus en voor cashback (tot 8%) op je arbeidsongeschiktheidsverzekering, bovenop je al je eventuele andere kortingen.