Verzekeringspakket Rijschoolhouders

Verzekeringspakket Rijschoolhouders

 • Instructierisico is standaard meeverzekerd
 • Ruime dekkingen
Direct premie bereken

Verzekeringspakket Rijschoolhouders

ZZP Pakket voor Rijschoolhouders

Bent u zelfstandig Rijschoolhouder zonder personeel? Dan wilt u kunnen ondernemen zonder zorgen. Met het ZZP Pakket voor Rijschoolhouders bent u verzekerd voor risico’s die ontstaan tijdens het uitoefenen van uw vak. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidsrisico’s tijdens een rijles en buitenhuisrisico’s. Of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook juridische conflicten zijn verzekerd!

Keuze uit 2 pakketten

U heeft de keuze uit een basis of uitgebreid pakket. Waar u voor verzekerd bent in welk pakket vindt u hier onder. 

Onder de pakketten vindt u een kleine omschrijving per dekking en een kleine greep uit de belangrijkste kenmerken van de verschillende dekkingen.
Ook kunt u onderaan de pagina de polisvoorwaarden downloaden.


Basis pakket

 • Aansprakelijkheid (AVB)
 • Inventaris en goederen
 • Lesauto (optioneel)

* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet u aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)

Uitgebreid pakket

 • Aansprakelijkheid (AVB)
 • Inventaris en goederen
 • Buitenshuis
 • Ongevallen
 • Rechtsbijstand
 • Lesauto (optioneel)

Dekkingsinformatie

Aansprakelijkheid

Stel, uw leerling veroorzaakt een ongeval doordat u een verkeerde instructie geeft. Of u morst koffie over de broek van uw klant. Een geruststellend idee dat dit soort aansprakelijkheidsrisico’s zijn gedekt met de verzekering ZZP Aansprakelijkheid. Het maximum verzekerde bedrag is € 2.500.000. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 250,-.

Inventaris en goederen

Het is erg vervelend als er iets met uw inventaris of goederen gebeurt. Met de verzekering ZZP Inventaris en Goederen bent u verzekerd voor materiële schade aan deze bezittingen. Het maximum verzekerd bedrag is € 20.000. Contant geld is verzekerd voor maximaal € 1.250. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 250.

Buitenhuis

Schade aan of diefstal van bezittingen die u meeneemt naar buiten is verzekerd. Denk aan uw mobiele telefoon of demonstratie- of lesmateriaal. Uw bezittingen zijn ook verzekerd als ze uit uw afgesloten lesauto worden gestolen. Het verzekerd bedrag is € 5.000. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 50.

Rechtsbijstand

U kunt als ondernemer terechtkomen in situaties waarvoor juridische kennis nodig is. En soms wilt u alleen even weten wat uw juridische mogelijkheden zijn.
Met de ZZP Rechtsbijstandverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Ongevallen verzekering

Als zzp’er bent u, en uw gezin, afhankelijk van uw eigen inkomen. Maar een ongeluk kan u zomaar tijdelijk of langdurig uitschakelen. Dat kan een directe bedreiging zijn voor uw financiële situatie.
Een persoonlijke ongevallenverzekering zorgt voor een eenmalige financiële tegemoetkoming als u als gevolg van een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden.

Lesauto

Uw lesauto goed en voordelig verzekeren? Het kan met de ZZP lesautoverzekering. U kiest tussen de dekkingen WA, Beperkt Casco en Volledig Casco. Desgewenst verzekert u ook Rechtsbijstand en Schade voor Inzittenden mee.
Accessoires zoals extra spiegels en het bord op het dak zijn meeverzekerd tot maar liefst € 1.500,-.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over welk pakket het beste bij u past neemt u dan contact met ons op.

050-7001950

Stuur een bericht


Documenten

 1.  
  Download (226 kB)
 2.  
  Download (66 kB)
 3.  
  Download (81 kB)
 4.  
  Download (77 kB)
 5.  
  Download (49 kB)
 6.  
  Download (83 kB)
 7.  
  Download (102 kB)