Verzekering

Calamiteitendekking

aov dossier arbeidsongeschikt
Eenmalige uitkering bij ongeval of ernstige ziekte
Maandelijkse uitkering bij tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid
Laagdrempelige verzekering voor een betaalbare premie

Ernstige gevolgen van een ongeval of ziekte, daar wil je als zzp’er liever niet over nadenken. Toch is het verstandig om dat wel te doen. Wat zijn de gevolgen voor jou, of jouw familie, als je ernstig ziek wordt, tijdelijk jouw vaste lasten of rekeningen niet kunt betalen door een ongeval of blijvend invalide wordt? De Calamiteitenverzekering zzp’ers kan in zulke gevallen uitkomst bieden.

Waarom een Calamiteitenverzekering?

Voor veel zzp’ers is een ernstige ziekte of zwaar ongeval het begin van financiële ellende. Vanuit de overheid is er beperkt bijstand voor jou, en eventueel jouw gezin, als je (tijdelijk) niet kunt werken. De Calamiteitenverzekering zzp’ers biedt een éénmalige financiële uitkering bij ernstige ziekte (kanker, hartinfarct of beroerte), blijvende invaliditeit door een ongeval en overlijden door een ongeval. Daarnaast is er een maandelijkse uitkering bij tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid door een ongeval voor een maximale duur van 24 maanden. Dit is een vast geldbedrag, niet gerelateerd aan jouw inkomsten.

Wat is het verschil met een AOV?

De Calamiteitenverzekering voor zzp’ers is geen Arbeidsongeschiktheidsverzekering. De AOV beschermt alleen jouw inkomen. De Calamiteitenverzekering is een laagdrempelige verzekering voor een betaalbare premie, die je kunt aanspreken wanneer jou iets ernstigs overkomt. De verzekering keert een vaste som geld uit, onafhankelijk van jouw inkomen.

De verzekeraar achter dit product is Chubb European Group SE.

Premies

Verzekeringspremie per maand
Leeftijd Verhoogd risico Overige beroepen
18-29 jaar € 16,00 € 11,11
30-39 jaar € 21,95 € 17,06
40-44 jaar € 32,73 € 27,84
45-49 jaar € 43,89 € 39,00
50-54 jaar € 55,02 € 50,13
55-59 jaar € 67,25 € 62,36
60-64 jaar € 81,45 € 76,56
65-67 jaar € 101,19 € 96,30

* De premie stijgt mee met jouw leeftijd. Wanneer de beroepsklasse wijzigt (verhoogd risico of overig) tijdens de looptijd van de verzekering moet je dit aan de verzekeraar doorgeven. Doet je dit niet, dan kan dit gevolgen hebben voor jouw dekking.

Hulp nodig?

Onze ervaren en professionele adviseurs staan voor je klaar. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie.
050-7001952 finadvies@zzp-nederland.nl
Contact met administratie

Hoe kan ik deze verzekering aanvragen?

Je kunt deze verzekering via de website van ZZP Nederland aanvragen of via één van onze adviseurs. Er is geen medische keuring van toepassing. Lees vooraf de polisvoorwaarden en de verzekeringskaart goed door om te bepalen of de verzekering in jouw behoeften voorziet.

Nu aanvragen

Downloads

Op deze pagina