Arbeidsongeschiktheid

Projectmanager Mark zijn AOV

aov mark

Mark is projectmanager en onderneemt al ruim 8 jaar. Het afsluiten van een AOV is er eigenlijk altijd bij ingeschoten. Mark realiseert zich dat het niet verstandig is om onverzekerd rond te lopen. Daarom heeft hij zich goed verdiept en een keuze gemaakt.

AOV Execution only

Mark heeft zich goed verdiept in alle mogelijkheden. Een goede vriend van hem werkt in de verzekeringen en heeft de paar vragen die Mark nog had kunnen beantwoorden. Mark besluit daarom om de AOV zelf via internet af te sluiten. Hij betaalt hiermee geen advieskosten maar afsluitkosten die goedkoper waren dan het advies. Na het succesvol doorlopen van de Kennis en Ervaringstoets sluit Mark online de AOV af. 

Ik weet dat ik dit eigenlijk veel eerder had moeten doen maar het is er simpelweg bij ingeschoten. Het is een fijne gedachte dat ik nu goed verzekerd ben!

Mark zijn situatie

Mark, 42 jaar, heeft lange tijd in loondienst gewerkt maar werkt nu al ruim 8 jaar als zelfstandig project manager. Hij verdient hiermee € 70.000,- per jaar. Mark heeft een redelijke buffer van € 20.000,- en kan daarom makkelijk 3 maanden overbruggen. Hij kiest dan ook voor een wachttijd van 3 maanden. Hij kiest voor de meest uitgebreide dekking inclusief psychische klachten. De eerste 3 jaar krijgt Mark een korting die elk jaar lager wordt. 

De premie die Mark gaat betalen

Mark komt uit op een premie van € 239,31 per maand. Het betreft een bruto premie die Mark mag aftrekken in box 1 bij de inkomstenbelasting. Mark berekent dat de netto premie die hij het eerste jaar ongeveer gaat betalen neerkomt op € 150,-! 

Disclaimer

Elke situatie is anders en elke verzekering is maatwerk. Bovenstaand voorbeeld geeft daarom een indicatie van wat de premie zou kunnen zijn maar je kan hier geen rechten aan ontlenen. Laat je altijd goed informeren en bij voorkeur adviseren.  Ben je benieuwd wat de premie voor jouw situatie wordt? Bereken dan jouw premie voor jouw situatie via onderstaande button.

Aanvragen zonder advies

Hulp nodig?

Onze ervaren en professionele adviseurs staan voor je klaar. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie.
050-7001952 finadvies@zzp-nederland.nl
Contact met administratie
Op deze pagina