Arbeidsongeschiktheid

Zelf een AOV afsluiten (execution only)

Zelf een aov afsluiten

Wil je zonder hulp en advies van een van onze adviseurs direct zelf online een AOV afsluiten? Ook deze mogelijkheid bieden we je. We raden je wel aan je van tevoren goed uit te zoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn, zodat je over de nodige (voor)kennis over de AOV beschikt. Zo weet je zeker dat jouw AOV bij arbeidsongeschiktheid de juiste uitkering biedt en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.  

Zelf een AOV afsluiten bij ZZP Nederland betekent: 

  • Eenvoudig en snel online regelen   
  • Lage premie door collectiviteitskorting  
  • Géén advieskosten t.w.v. €399,-
  • Aanzienlijk lage afsluitkosten (€149,-) 
  • Beheerskosten €10,- per maand

Kies hier je verzekeraar

Voor het zelf online afsluiten van een AOV kun je kiezen voor de volgende verzekeraars: 

AOV van a.s.r.

Bereken hieronder direct de premie van jouw AOV bij a.s.r. en sluit direct af.

Premie berekenen (a.s.r.)   Direct afsluiten (a.s.r.)

AOV van Movir

Bereken hieronder direct de premie van jouw AOV bij Movir en sluit af.

Premie berekenen (Movir) Direct afsluiten (Movir) 

Hoe je zelf online een AOV afsluit

Het zelf online afsluiten van een AOV is heel eenvoudig. Je kies een verzekeraar, vult je gegevens in, beantwoord een aantal vragen (o.a. over je werkzaamheden en je gezondheid), en legt een kleine kennis- en ervaringstoets af over AOV. Dit alles om er zeker van te zijn dat de gekozen AOV bij je past.

Nadat je alles hebt ingevuld verstuur je jouw aanvraag. Je krijgt dan binnen vijf werkdagen te horen of je verzekerd kan worden. 

Om een AOV af te kunnen sluiten via ZZP Nederland Verzekeringen dien je lid te zijn van ZZP Nederland. Ben je dat nog niet? Sluit je dan eerst hier aan.

Toch liever een AOV afsluiten met adviseur?

Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Weet dat je altijd de hulp van één van onze AOV-adviseurs in kan schakelen. Met een persoonlijk adviesgesprek duikt de adviseur in jouw situatie en krijg je AOV-advies volledig op maat. Je vult hiervoor eerst een aantal gegevens in, waarna je meteen premie-indicaties krijgt te zien bij verschillende verzekeraars. Deze informatie stuur je door aan de adviseur. Deze gaat vervolgens samen met jou aan de slag om de best passende oplossing te zoeken. 

AOV met adviseur afsluiten

Op deze pagina