Verzekering

A.s.r. Zorg plus Aov

a.s.r. logo
AOV en Zorgverzekering in 1!
Speciaal voor ondernemers
Flinke korting!

Heb je al een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van a.s.r. of ben je van plan deze binnenkort af te sluiten, dan is de combinatie van AOV en een zorgverzekering bij a.s.r. misschien iets voor jou!

Zorg voor ondernemers

Waarom een normale zorgverzekering kiezen als er ook een voor ondernemers is?

Zorg voor Ondernemers (naturapolis) is de nieuwe zorgverzekering van a.s.r., speciaal voor de ondernemer – met of zonder personeel - die (nog) niets geregeld heeft voor arbeidsongeschiktheid, maar voor zijn inkomen wel afhankelijk is van zijn onderneming. Een zorgverzekering, die is samengesteld met dekkingen en unieke dienstverlening, die je niet alleen helpen om klachten te voorkomen, maar er vooral op gericht zijn om jou zo snel mogelijk weer op de been te krijgen als er onverwacht iets gebeurt. Want, elke dag dat jij als ondernemer niet kunt werken, voel je direct in je portemonnee. Daarom staan de experts van a.s.r. met kennis van zorg én ondernemen voor je klaar.  Kortom: waarom een normale zorgverzekering kiezen als er ook één voor ondernemers is?

Hoe word jij als ondernemer geholpen?

Als je geen voorziening hebt voor arbeidsongeschiktheid, is het als ondernemer juist belangrijk dat je gezond blijft en zo snel mogelijk weer op de been bent als je toch uitvalt. Daarom heeft a.s.r. een Ondernemersmodule samengesteld met dekkingen, die je helpen gezond te blijven en aan het werk te houden, maar ook met extra zorg als jou of je gezin onverwacht iets overkomt. Daarnaast staan de Doorgaanexperts (033-464 2626) altijd voor je klaar, die onder andere kunnen bemiddelen voor kortere wachttijden of een second opinion

A.S.R. VITALITY: Werk aan je gezondheid en verdien cashback op je premie

Je weet dat het goed voor je is: meer bewegen en gezonder eten. Maar hoe hou je het vol én hoe hou je het leuk? Als zorgverzekeraar helpt a.s.r. je graag bij het maken van gezonde keuzes op je eigen manier. Met het a.s.r. Vitality programma helpen de mensen van Vitality je meer te bewegen en word je hiervoor beloond: een steuntje in de rug voor het maken van gezonde keuzes. Spaar voor wekelijkse cadeaus, krijg een deel van je aanvullende zorgpremie terug en verdien je Apple Watch of Fitbit in 2 jaar terug.

Bij het sluiten van een zorgverzekering bij Ditzo of a.s.r. ontvang je een gratis proefabonnement van 4 maanden op dit bewezen concept.

Op deze pagina