Verzekering

Verzekeringspakket Rijschoolhouders

Snelweg
Instructierisico is standaard meeverzekerd
Ruime dekkingen

ZZP Pakket voor Rijschoolhouders

Ben je zelfstandig Rijschoolhouder zonder personeel? Dan wil je kunnen ondernemen zonder zorgen. Met het ZZP Pakket voor Rijschoolhouders ben je verzekerd voor risico’s die ontstaan tijdens het uitoefenen van jouw vak. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidsrisico’s tijdens een rijles en buitenhuisrisico’s. Of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook juridische conflicten zijn verzekerd!

Keuze uit 2 pakketten

Je hebt de keuze uit een basis of uitgebreid pakket. Waar je voor verzekerd bent in welk pakket vindt je hier onder. 

Onder de pakketten vindt je een kleine omschrijving per dekking en een kleine greep uit de belangrijkste kenmerken van de verschillende dekkingen. Ook kan je onderaan de pagina de polisvoorwaarden downloaden.

Basis pakket

Aansprakelijkheid (AVB)
Inventaris en goederen

Uitgebreid pakket

Aansprakelijkheid (AVB)
Inventaris en goederen
Buitenshuis
Ongevallen

* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet je aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)

Dekkingsinformatie

Stel, jouw leerling veroorzaakt een ongeval doordat je een verkeerde instructie geeft. Of je morst koffie over de broek van jouw klant. Een geruststellend idee dat dit soort aansprakelijkheidsrisico’s zijn gedekt met de verzekering ZZP Aansprakelijkheid. Het maximum verzekerde bedrag is € 2.500.000. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 250,-.

Het is erg vervelend als er iets met jouw inventaris of goederen gebeurt. Met de verzekering ZZP Inventaris en Goederen ben je verzekerd voor materiële schade aan deze bezittingen. Het maximum verzekerd bedrag is € 20.000. Contant geld is verzekerd voor maximaal € 1.250. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 250.

Schade aan of diefstal van bezittingen die je meeneemt naar buiten is verzekerd. Denk aan jouw mobiele telefoon of demonstratie- of lesmateriaal. Jouw bezittingen zijn ook verzekerd als ze uit jouw afgesloten lesauto worden gestolen. Het verzekerd bedrag is € 5.000. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 50.

Als zzp’er ben jij, en jouw gezin, afhankelijk van jouw eigen inkomen. Maar een ongeluk kan je zomaar tijdelijk of langdurig uitschakelen. Dat kan een directe bedreiging zijn voor jouw financiële situatie.
Een persoonlijke ongevallenverzekering zorgt voor een eenmalige financiële tegemoetkoming als je als gevolg van een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden.

Hulp nodig?

Heb je vragen over welk pakket het beste bij jou past neem dan contact met ons op.
050-7001950 Stuur een bericht
Op deze pagina