Ledenvoordelen

Bereken zelf je IB-aangifte zzp in 10 minuten

ib-aangifte in 10 minuten 2022

Weet jij hoeveel belasting je over 2022 moet betalen? Of hangt die vraag als een zwaard van Damocles boven je hoofd? Lig je om 2:00 uur 's nachts te piekeren of het mee of tegen valt? En of je voldoende geld opzij hebt gezet om het te betalen? 

Dat is allemaal niet nodig. Je kunt binnen een uur precies weten hoeveel inkomstenbelasting je over 2022 moet betalen. Voor minder geld dan dat je je boekhouder vraagt het voor je uit te rekenen. 

Abonnees van ZZP Nederland ontvangen een korting van 10 euro. Deze online training is bedoeld voor fulltime zzp'ers met een eenmanszaak, vof of cv.

Online training

Hoe?

  • Stap 1: Bestel met de link onder aan de tekst (je ziet deze als je bent ingelogd) de template (en videotraining) IB voor ZZP in 10 minuten
  • Stap 2: Bekijk de video
  • Stap 3: Vul jouw omzet en kosten (en een paar aanvullende gegevens) in in de Excel template
  • Stap 4: Lees de uitkomst

That's it.

Eerlijk is eerlijk, voor dit bedrag rekent je boekhouder het niet uit. En als je boekhouder het wel voor dit bedrag doet, dan mis je iets heel belangrijks - namelijk het inzicht. Dankzij deze training begrijp je namelijk hoe jouw IB bedrag is opgebouwd en kun je je boekhouder de juiste vragen stellen en de aangifte controleren. En je zult niet de eerste zijn die daardoor duizenden euro's bespaart. Ook boekhouders zien wel eens iets over het hoofd... De boekhouder van Irene had wat over het hoofd gezien (wat haar duizenden euro’s kostte). De boekhouder van Masja had een interpretatiefout gemaakt en geen rekening gehouden met de ondernemersaftrek. Schade? € 3.000,-.  Meer ervaringen van klanten over deze training lees je hier.

Abonnees krijgen € 10 korting op deze training! Je ziet de bestellink pas als je bent ingelogd. De code die je moet gebruiken is: IB2022@ZZP-NL

Ik wil eerst meer informatie

Op deze pagina