Ledenvoordelen

HBO-bachelor opleiding tot verpleegkunde – verkort (duaal of deeltijd)

HBO bachelor met korting LOI

Het werk van een Verpleegkundige wordt gecompliceerder. Je verleent vaak (hoog)complexe zorg, overlegt met andere disciplines en voert de regie over het zorgproces. Om de toenemende vraag naar zorg aan te (blijven) kunnen wordt bovendien steeds vaker gebruik gemaakt van nieuwe technologische en E-health-toepassingen. Een HBO-bachelor getuigschrift is dan ook steeds vaker een vereiste. Met het bachelor getuigschrift dat je met deze opleiding behaalt kun je je straks inschrijven in het BIG-register als HBO verpleegkundige.

Toelating tot de opleiding

De verkorte bacheloropleiding HBO-verpleegkunde is bestemd voor MBO 4- of Inservice-opgeleide verpleegkundigen (met een geldige BIG-registratie) die naast hun huidige baan een erkend HBO-bachelorgetuigschrift willen behalen. In gemiddeld 2 tot 2,5 jaar volg je een programma waarmee je je kennis en kunde op HBO-niveau brengt.

Link naar de opleiding voor uitgebreide informatie

Logo LOI

Korting via ZZP Nederland voor aangesloten zzp'ers

Speciaal voor aangesloten zzp'ers biedt de LOI een korting van 8%. Als je de opleiding in één keer betaalt krijg je nog 3% extra korting, wat neerkomt op een korting van in totaal 11%.

Wil je meer informatie of wil je deze opleiding graag volgen? Stuur dan een mail naar zakelijk@loi.nl, vermeld daarbij je aansluitnummer. Het is ook mogelijk om incompany trajecten te starten in het land.

Ben je nog niet aangesloten bij ZZP Nederland? Voor € 22,50 per jaar ben je aangesloten en kun je gebruikmaken van deze korting van LOI.

Op deze pagina