Ledenvoordelen

Korting op de dienstverlening van XpertHR

HR expert aan het werk op laptop

Ben je werkzaam als zzp'er in HR of accountancy? Dan is XpertHR dé kennispartner voor jou! Als zzp'er krijg je te maken met verschillende vraagstukken. Met XpertHR heb je alle HR-kennis en tools op één plek. 40.000 HR-professionals wereldwijd maken gebruik van XpertHR. Omdat XpertHR en ZZP Nederland de handen ineen hebben geslagen profiteer jij als lid van ZZP Nederland nu van korting op de dienstverlening van XpertHR!

Waarmee helpt XpertHR jou?

  • Met XpertHR hebben abonnees onbeperkt toegang tot juridisch gecheckte kennis en tools. Zo loop je geen risico dat je je klant een verkeerd antwoord adviseert. Door de kennis en tools van XpertHR te gebruiken waarborg je kwaliteit voor je klant.
  • Met XpertHR heb je toegang tot de grootste cao-databank van Nederland (data komt van de FNV). Zeker als je als zzp'er verschillende opdrachtgevers hebt, bespaar je enorm veel tijd in het vergelijken van cao's en het opstellen van documenten.
  • Met XpertHR optimaliseer je je werkproces met praktische tools, praktijkcases, checklists, voorbeelddocumenten, handige (reken)tools en arbeidsrechtelijke informatie. Je bespaart een hoop tijd op uitzoekwerk. En als zzp'er weet je: tijd is geld.
  • Met de XpertHR wetgevingskalender ben je altijd op de hoogte van de (komende) wetswijzigingen. Dit kun je inzetten om opdrachtgevers te wijzen op waar ze mee aan de slag moeten. Jij helpt ze dan vervolgens met de uitvoering. Zo kun je opdrachten gemakkelijk uitbreiden.

Meer over XpertHR

voorbeeld van XpertHR tool
XpertHR-omgeving

Claim jouw 10% korting

Wil jij de juiste en meest actuele informatie op het gebied van HR snel en eenvoudig tot je beschikking hebben? Schrijf je dan vandaag nog met 10% korting (alleen voor leden van ZZP Nederland) in bij XpertHR. Je laat bij inschrijving je gegevens achter en dan neemt XpertHR contact met je op voor een vrijblijvende demo. Besluit je klant te worden? Dan krijg je 10% korting.

Let op: je dient ingelogd te zijn om de aanmeldbutton te kunnen zien. 

Op deze pagina