Ledenvoordelen

Korting op E-Learning Schrijven voor het Brein

E-learning Schrijven voor het Brein

Moeiteloos overtuigend schrijven voor het Brein

Ben je vaak onnodig veel tijd kwijt om een goede tekst te schrijven? Denk je dat je hierdoor opdrachten misloopt? Dan ben je niet de enige. Veel zzp'ers vinden het lastig om een overtuigende tekst te schrijven. Maar het hoeft niet moeilijk te zijn. Dat ontdek je in deze e-learning.

De e-learning is ontwikkeld door 3 ervaren docenten uit de praktijk. En al meer dan 2.050 cursisten doen mee. Je leert hoe je stap voor stap teksten schrijft die jouw lezer wél weet te raken. Je checkt met 7 criteria of jouw tekst overtuigend genoeg is.

Waarom inschrijven?

  • Leer in 6 uur overtuigend schrijven
  • Bepaal je eigen tempo
  • Laat jouw tekst live beoordelen door experts
  • Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling
  • Exclusieve korting van € 25,- voor ZZP Nederland leden op de e-learning
  • Exclusieve korting van € 14,95 voor ZZP Nederland leden op het optionele boek 'Schrijven voor het Brein'

Leer in 6 uur overtuigend schrijven

De e-learning geeft je meer vertrouwen om met minder moeite jouw lezers mee te krijgen met tekst. Tegen wie praat je eigenlijk met je teksten? Vertel je teveel over jezelf of zet je je lezer centraal? Je leert structuur aan te brengen in je teksten. Je doet kennis op over het brein en leert bewezen neuromarketingtechnieken toe te passen in tekst.

De e-learning bestaat uit 5 modules. Je wordt stap voor stap meegenomen om eerst in de huid van je lezer te kruipen en de vragen van je lezer te ontdekken. Als je de vragen van je lezer weet, weet je ook hoe je moet beginnen. Na het volgen van de 5 modules zijn je teksten vlotter, actiever en persoonlijker. Je weet nu hoe je de emotie bij jouw lezer wél weet te raken. Je kunt direct beginnen. Je leert op eigen tempo. Na afronding ontvang je een certificaat.

Laat jouw tekst live beoordelen door experts

Je leert in jouw eigen tempo. Naast de e-learning krijg je 4 keer per jaar gratis toegang tot de online review masterclasses. Dit is dé kans om je tekst voor te leggen aan de docenten en je medecursisten. Je leert tenslotte het meest door te doen én de uitkomst met elkaar te bespreken.

De online review masterclasses zijn optioneel. Je kunt ook gewoon aanhaken en meeluisteren. De online review sessies zijn iedere vrijdag per kwartaal. Voor veel deelnemers zit hier de echte waarde van de e-learning. Zelf leren, maar wel met de mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

De e-learning wordt continu geactualiseerd en nieuwe modules en video’s worden toegevoegd. Zo is er een extra les over AI en hoe je ChatGPT toepast in je schrijfproces. Schrijven wordt steeds meer redigeren en de juiste vragen stellen. Je leert eerst hoe je een goede tekst maakt. Daarna leer je hoe je de juiste prompts hiervoor schrijft.

Andere extra lessen gaan over het schrijven van winnende offerteteksten en hoe je de juiste formulieren en checkouts ontwerpt. Dus naast de 5 basismodules kun je op eigen tempo extra lessen naar keuze volgen.

Ontmoet de 3 docenten

Jouw docenten zijn 3 ervaren experts uit het vak. Wim van der Mark heeft in 32 jaar meer dan 30.000 communicatieprofessionals getraind en 4 bestsellers geschreven. Etienne Donicie is al meer dan 25 jaar schrijfcoach en is een veelgevraagd trainer. Martin van Kranenburg kan je wellicht kennen als zelfstandig ondernemer van het jaar en de winnaar van de FOTY Awards 2022. Martin is een van de bekendste neuromarketing specialisten en docent van het jaar bij Beeckestijn Business School.

Op deze pagina