Ledenvoordelen

eHerkenning van KPN

KPN logo zwart

Bij het online zakendoen met de overheid wordt eHerkenning onmisbaar. Maar wat is eHerkenning eigenlijk? En wanneer heb je als ondernemer welke soort eHerkenning nodig?

Wat is eHerkenning en wat kan je ermee?

Met eHerkenning heb je met één digitale sleutel toegang tot de dienstverlening van de (semi-)overheid en steeds meer private organisaties. Je regelt hiermee bijvoorbeeld je belastingaangifte, vergunningen, subsidies, verzekeringen en zelfs je eigen pensioen. En dat allemaal zonder verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden.

Het inlogsysteem biedt daarbij zowel de dienstverlener als de ondernemer zekerheid. De dienstverlener heeft zekerheid over de identiteit van de persoon die inlogt. En als ondernemer loop je minder risico op identiteitsfraude. Op de betrouwbaarheidsniveaus 2+ (EH2+) en 3 (EH3) gaat inloggen met een gebruikersnaam, wachtwoord én een eenmalige code.

Je kunt eHerkenning afnemen bij 1 van de 6 erkende aanbieders. ZZP Nederland biedt een korting van 10% op eHerkenning van KPN voor het eerste jaar.

Vraag nu direct eHerkenning bij KPN aan

eHerkenning is beschikbaar in verschillende veiligheidsniveaus: EH2+ (basis), EH3 (substantieel) en EH4 (hoog). Tevens is er voor de Belastingdienst een apart eHerkenningsmiddel beschikbaar.

Let op: De actie is alleen beschikbaar voor nieuwe eHerkenningklanten bij KPN

eHerkenning van KPN

  • Ontvang 10% korting op de aanschafprijs van eHerkenning
  • Snel en gemakkelijk aan te vragen bij KPN
  • Veilig en makkelijk inloggen bij bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen

Is eHerkenning verplicht voor ondernemers?

Dat hangt af van je rechtsvorm en bedrijfsstructuur. Zakendoen wordt zonder eHerkenning wel steeds lastiger. Kleine ondernemers die werknemers in dienst hebben, kunnen al niet meer zonder. Zo kan inloggen op het werkgeversportaal van het UWV alleen nog maar met eHerkenning. Alle rechtsvormen die geen eenmanszaak zijn hebben ook eHerkenning nodig, zodra zij btw-aangifte moeten doen.

Op deze pagina