Ledenvoordelen

€ 250,- korting op hypotheekadvies

Zzp'er belt met hypotheekadviseur

Een hypotheek als zzp'er afsluiten kan soms net even wat lastiger zijn dan wanneer je een vast inkomen hebt uit loondienst. Dan is het fijn dat je wordt begeleid door een ervaren hypotheekadviseur. Bij ZZP Nederland Verzekeringen zit je hiervoor goed. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur, gespecialiseerd in hypotheken voor zzp'ers, begeleidt jou in het hele proces van A tot Z. Als Plus of Premium lid van ZZP Nederland kun je een gratis inventarisatiegesprek aanvragen én krijg je € 250,- korting op hypotheekadvies! We vertellen je hieronder er alles over.

Maatwerk hypotheekadvies voor zzp'ers

Onze hypotheekadviseur helpt jou door de complexe regelgeving, haalt het maximale uit je leenmogelijkheden en vindt de beste rentepercentages. Alles wordt afgestemd op jouw unieke situatie, zodat je de beste hypotheek krijgt. Zo kun je de juiste beslissing nemen voor je financiële langetermijndoelen.

€ 250,- korting op een hypotheekadvies

Als Plus of Premium lid krijg je maar liefst € 250,- korting op hypotheekadvies! Dit betekent dat hypotheekadvies je slechts € 1.750,- kost wanneer het je eerste huis betreft en € 2.000,- als je al een huis hebt. Op de factuur wordt de korting automatisch in mindering gebracht. Hier hoef je dus verder niets voor te doen.

Adviesgesprek inplannen

Hoe ziet het adviestraject eruit?

Met het hypotheekadviestraject van ZZP Nederland Verzekeringen ben je verzekerd van onafhankelijk en professioneel advies door een erkend en onafhankelijk hypotheekadviseur. In hoofdlijnen bestaat het adviestraject uit de volgende onderdelen:

  1. Inventarisatiegesprek (gratis en vrijblijvend voor Plus en Premium leden)
  2. Vaststellen ondernemersinkomen
  3. Hypotheekadvies
  4. Bemiddeling
  5. Nazorg & Service (optioneel)

 Meer informatie

Hypotheekadvies via ZZP Nederland Verzekeringen

Als zzp'er is het aanvragen van een hypotheek via ZZP Nederland Verzekeringen een slimme keuze. Onze hypotheekadviseur is gespecialiseerd in het helpen van zelfstandig ondernemers en begrijpt de unieke uitdagingen waar je tegenaan loopt. Persoonlijk advies, scherpe tarieven en begeleiding bij elke stap. Op deze manier ben jij zeker van een hypotheek die past bij jou situatie. Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan en ontdek wat er voor jou mogelijk is!

Adviesgesprek inplannen

Op deze pagina