(050) 700 1950
Stuur een bericht

Sprekers Congres

Diana Matroos, dagvoorzitter
Diana Matroos, dagvoorzitter

Diana Matroos

Het congres en het politieke debat wordt geleid door Diana Matroos. Interviewer bij BNR Nieuwsradio (ZZP Café), presentator bij RTL en presentatiecoach. Vier verschillende activiteiten, één kern: mensen. Met open vizier achterhaalt Diana wat ondernemers drijft. Ze verleiden hun verhaal te vertellen, energie genereren door het beste uit ze te halen: dat is wat Diana doet. Matroos: "Ik hou van ondernemen en ondernemers, met als motto: wees wie je bent en heb lef."


Maarten Post

Voorzitter van Stichting ZZP Nederland, zal u welkom heten en uitleg geven over de visie van Stichting ZZP Nederland in de komende jaren. Daarnaast zal hij ook het eerste exemplaar Visieprogramma van Stichting ZZP Nederland overhandigen aan de heer dr. P.F. Hasekamp.


dr. P.F. Hasekamp
dr. P.F. Hasekamp

Pieter Hasekamp

De heer dr. P.F. Hasekamp, momenteel Directoraat-Generaal voor Fiscale Zaken/Algemene Leiding van het Ministerie van Financiën. De heer Hasekamp is voormalig voorzitter van de commissie die het IBO-ZZP-rapport heeft opgesteld.


Eric Wiebes

Tijdens het ZZP Congres zal de heer Eric Wiebes, staatssecretaris van het Ministerie van Financiën, het congres middels een videoboodschap toespreken, waarin hij reageert op onze visie en zijn standpunten deelt over zzp'ers en de DBA. 
 

Politiek debat

Daarna zullen onderstaande politici, woordvoerders namens hun partij over het onderwerp zzp, reageren op de standpunten van ZZP Nederland:


Mei Li Vos, PvdA
Mei Li Vos, PvdA
Pieter Heerma, CDA
Pieter Heerma, CDA
Erik Ziengs, VVD
Erik Ziengs, VVD

Steven van Weyenberg, D66
Steven van Weyenberg, D66
Sharon Gesthuizen, SP
Sharon Gesthuizen, SP

Deel deze pagina: