(050) 700 1950
Stuur een bericht

Route Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht is goed bereikbaar met de auto en er zijn genoeg parkeerplaatsen in de buurt. Het adres is Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht. Download hier de actuele plattegrond met routebeschrijving.

 

Plattegrond Jaarbeurs Utrecht
Plattegrond Jaarbeurs Utrecht

Auto

Vanuit Hilversum (A27) neemt u de A12 richting Utrecht/Den Haag. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra de Jaarbeurs, P1 en P3 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren). Vanuit Amsterdam (A2) richting Utrecht, neemt u afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra de Jaarbeurs, P1 en P3 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren).

Vanuit Den Bosch/Breda (A2) neemt u afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra de Jaarbeurs, P1 en P3 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren).

Vanuit Rotterdam/Den Haag (A12) neemt u afrit 17. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra de Jaarbeurs, P1 en P3 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren).

Vanuit Amersfoort (A28) naar de A27 (Breda), vervolgens neemt u de A12 (Den Haag), ring Utrecht. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra de jaarbeurs, P1 en P3 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren).


Openbaar vervoer

De Jaarbeurs is goed bereikbaar met het OV. Het Centraal Station Utrecht ligt op 5 minuten loopafstand. De looproute is bijna volledig overdekt en vanuit het Centraal Station staat de route naar de Jaarbeurs, entree Oost goed aangegeven. Volg de borden Jaarbeursplein.

Verder is het Jaarbeursplein te bereiken met tramlijn 60 (Nieuwegein) en tramlijn 61 (IJsselstein), halte CS Jaarbeursplein.

Parkeren

Rondom de Jaarbeurs zijn voldoende parkeerplaatsen. Houd wel rekening met andere evenementen in de Jaarbeurs. De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P3. Deze parkeerterreinen liggen tegenover het Beatrix Theater. Jaarbeurs P4 en P5 liggen op ongeveer 25 minuten loopafstand. In het centrum van Utrecht zijn er ook parkeerterreinen die P1 etc. zijn genummerd. Let daarom goed op dat je de borden Jaarbeurs P1 t/m P5 volgt. 

Het parkeertarief voor de parkeerterreinen Jaarbeurs P1 t/m P5 bedraagt 3,50 euro per uur met een maximum van 14 euro per dag.

Deel deze pagina: