Home

Gezondheidstips van CZ

Het is voor iedereen in de zorg nu een grote uitdaging om fysiek fit en mentaal sterk te blijven. Daar willen we ze graag zo goed mogelijk bij helpen.

CZ heeft daarom samen met FitzMe een nieuw programma ontwikkeld: Fit blijven in de zorg. 

Fit blijven in de zorg is tijdelijk gratis op FitzMe portal


‘Fit blijven in de zorg’ op het FitzMe portal is speciaal ontwikkeld voor zorgmedewerkers van uw relaties met een zorgverzekering van CZ. Het programma geeft online tips en oefeningen die ze helpen in deze drukke tijd, zoals:

  • Werk als topsport: hoe zorg je ook goed voor jezelf?
  • Hoe kom je tot rust na een intensieve werkdag?
  • Hoe houd je je weerstand hoog?
  • Omgaan met angst en stress tijdens deze coronacrisis

We vinden dat iedereen die in de zorg werkt nu extra hulp kan gebruiken om fit te blijven. Daarom is ‘Fit blijven in de zorg’ nu tijdelijk gratis beschikbaar voor iedere zorgmedewerker met een zorgverzekering van CZ.

Lees meer over fit blijven in de zorg

Werken aan gezondheid? Thuis kan het ook, ontdek hoe

Sportscholen zijn gesloten en we zitten veel thuis. Gelukkig is vanuit huis werken aan je gezondheid nu makkelijker dan ooit, want veel kan online. En omdat je een collectieve zorgverzekering van CZ hebt, kan je gratis gebruikmaken van handige apps en diensten die je daarbij helpen.

Ontdek deze gratis diensten van CZ

  • App de Verpleegkundige: Stel 24 uur per dag, 7 dagen per week vragen over je gezondheid en krijg binnen 1 uur antwoord.
  • SkinVision: Weet binnen 30 seconden of een raar plekje op je huid ook echt verdacht is of niet.

Nieuw: Online coaching
Met je collectieve zorgverzekering van CZ kun je nu via FitzMe gratis gebruikmaken van een persoonlijke online coach met wie je kunt videobellen.