VOOR ZZP'ERS

Hypotheken

Als zelfstandig ondernemer kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Banken zien het inkomen van een zzp'er vaak als minder stabiel en minder voorspelbaar dan werknemers in loondienst. Daarom is het fijn dat je bij een onafhankelijke hypotheekadviseur terecht kunt die gespecialiseerd is in hypotheken voor zzp'ers. Al snel ga je ontdekken dat er wel degelijk mogelijkheden zijn. Wist je dat je als lid van ZZP Nederland het inventarisatiegesprek gratis is en je daarnaast óók nog eens een flinke korting krijgt op hypotheekadvies?

Huis kopen contract

Het traject

Hypotheek voor de zzp'er

Een hypotheek afsluiten is niet iets wat je vaak doet. Daarom wil je in dit proces goed begeleid worden. Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar. Van een gratis en vrijblijvende inventarisatie tot eventuele nazorg: onze adviseur doorloopt met jou het hele hypotheektraject:

  • Inventarisatiegesprek
  • Vaststellen ondernemersinkomen
  • Hypotheekadvies
  • Bemiddeling
  • Nazorg & Service

Meer over hypotheekadvies     

Bedankt voor alle hulp die we van jullie hebben gekregen voor het afsluiten van onze hypotheek en het realiseren van de koop van onze eerste woning. We waarderen enorm dat jullie zo snel en efficiënt te werk zijn gegaan.
Misha & Tedros

Uiterst scherp tarief

Hypotheekadvies met korting

Als Plus of Premium lid van ZZP Nederland is een inventarisatiegesprek helemaal gratis. Daarnaast profiteer je van een zeer scherp tarief voor hypotheekadvies.  Je krijgt namelijk € 250,- korting op hypotheekadvies. Dit betekent dat advies je slechts € 1.750,- kost wanneer het je eerste huis betreft en € 2.000,- als je al een huis hebt.

Hypotheek advies aanvragen

Huisje balanceerd op Jengatoren
Huis en geld

inzicht is geld waard

Hypotheek doorlichten

Ook voor het doorlichten van je een hypotheek kun je bij onze hypotheekadviseur terecht. Wanneer het doorlichten van je hypotheek interessant kan zijn:

  • Als je benieuwd bent of jouw rentepercentage lager zou kunnen, vraag naar de besparingsmogelijkheden;
  • Als je denkt aan oversluiten, dat is lang niet altijd voordelig, er zijn soms ook andere manieren tot maandlastbesparing;
  • Als je in de komende jaren 57 wordt, er zijn afwijkende verstrekkingsnormen vanaf 57 jaar, waardoor er vaak veel minder mogelijkheden tot financiering zijn;
  • Als je een lopende hypotheek hebt i.v.m. het vervallen van de renteaftrek vanaf 2031; lees ook: Geen hypotheekrenteaftrek meer. Wat kost je dat?
  • Als jouw hypotheek ten opzichte van de waarde van jouw woning fors lager is geworden.

Hypotheek laten doorlichten

Afwegen hypotheek geld
Is een aflossingsvrije hypotheek interessant voor jou? We vertellen je er alles over in dit blog.
Twee starters bij hypotheekadviseur
De 7 belangrijkste wijzigingen hebben we voor je op een rijtje gezet.
Hypotheek huis tekenen
Lees hier over de mogelijkheden die je hebt met betrekking tot het aflossen van je hypotheek.