WAAR WE TROTS OP ZIJN

Onze EVENEMENTEN

Dagelijks doen we onze stinkende best om al onze leden zo goed mogelijk te bedienen. Veel van onze inspanningen gaan onder andere over het voorkomen van onnodige risico’s, conflicten en beklemmende wet- en regelgeving vanuit politiek Den Haag. Alleen wij doen meer dan dat, wij zijn namelijk hartstikke trots op onze achterban! Daarom zijn we onder andere organisator van twee prachtige initiatieven waarbij het zelfstandig ondernemerschap centraal staat en waarbij je als zelfstandig ondernemer je kansen kunt pakken: de Dag van de ZZP’er en de Freelancer of the Year Awards

Publiek dvdzzp

Hét zzp-event!

Dag van de ZZP'er 

Leuk die Nationale Collegadag, Dag van de Werkplek en al die andere initiatieven voor werknemers maar veel zzp’ers vallen op dat soort dagen toch een beetje buiten de boot. Daarom organiseert ZZP Nederland een eigen feest: de Dag van de ZZP’er. Dit doen wij voor en met zelfstandig ondernemers. Op dit evenement vieren zelfstandigen het ondernemerschap. Met inspirerende keynotes van toonaangevende sprekers, zzp-talks en een informatieplein met toffe experiences. Daarnaast zijn er interessante partners aanwezig en is er volop de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers, o.a. tijdens de afsluitende borrel.

Save the date: De Dag van de ZZP’erwordt jaarlijks gehouden op de tweede zaterdag van april.

Naar de website

Zoektocht naar de beste zzp'er

Freelancer of the Year Awards 

De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een verkiezing waarbij we op zoek gaan naar de beste zzp’er van Nederland. Tijdens de Dag van de ZZP’er wordt het officiële startsein gegeven voor het inschrijven. Ieder jaar krijgen zelfstandig ondernemers de kans om te schitteren voor een breed publiek en hun expertise te tonen. Het ultieme doel is erkenning krijgen voor het harde werk dat je als ondernemer doet. Daarnaast is het winnen van de titel “Freelancer of the Year” en de bijbehorende prijs een mooie bonus. Of wat te denken van het winnen van één van de mooie prijzen voor de Beste Starter of de Publieksprijs.

Naar de website

De drie winnaars van de FOTY Awards 2023