Vereniging ZZP NEDERLAND

Ondernemersbelangen

Op wie ga jij stemmen voor de Ledenraad van Vereniging ZZP Nederland?

Vereniging ZZP Nederland houdt een verkiezing voor de Ledenraad. In de Ledenraad hebben wij plaats voor vertegenwoordigers van 12 sectoren. Voor 7 sectoren hebben wij meerdere kandidaten. Zit jij in een van deze sectoren en ben je aangesloten bij ZZP Nederland, dan heb je, of krijg je binnenkort, een oproep om te stemmen. 
Het is belangrijk om te stemmen zodat jouw sector een goede vertegenwoordiging heeft. Voor de sectoren Landbouw/Groen en Handel (zowel klein- als groothandel) zoeken wij nog vertegenwoordigers. Wil jij deze sector vertegenwoordigen? Je kunt je daarvoor aanmelden via info@zzp-nederland.nl.

Wij staan voor het gezamenlijke belang van ondernemers. Lees op deze pagina waar Vereniging ZZP Nederland jou mee kan helpen en waar wij voor staan.

De Vereniging is druk bezig met de Wet DBA. Er wordt momenteel een internetconsultatie gehouden waar ondernemers hun mening kunnen geven.
Vergrootglas met speerpunt
Lees hier over de standpunten van de politieke partijen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap
Kandidatenlijst met rood potlood
Het laatste nieuws over en voor zelfstandigen
Man leest krant met nieuws
Wij zoeken kandidaten voor de Ledenraad. Kandidaat worden? Klik hier
Verbonden poppetjes
Lees hier over ons aandeel binnen Vereniging Zelfstandigen Nederland
Beeldmerk VZN

Onze aandachtspunten

Wat doen wij voor jou als zzp'er?

Vereniging ZZP Nederland zit nooit stil. In de afgelopen jaren hebben meerdere onderwerpen onze aandacht gehad: 

invloed op de politiek

Zo laat jij je stem horen

Wij vragen vaak, middels raadplegingen (bijvoorbeeld over de verplichte AOV), aan jou en de rest van onze achterban hoe jij over bepaalde onderwerpen denkt. Dit vertalen wij vervolgens naar (politieke) doelstellingen. Omdat in politiek Den Haag vooral de macht van de getallen werkt, heeft vereniging ZZP Nederland het initiatief genomen om, samen met andere ondernemersorganisaties, de Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN) op te richten. De VZN vertegenwoordigt nu al zo'n 100.000 ondernemers. Hierdoor kunnen we jou stem nóg harder laten horen.

Vereniging ZZP Nederland zoekt kandidaten voor de Ledenraad. Wil jij kandidaat worden? Meld je dan via info@zzp-nederland.nl

Den haag
Homepagina zzp'ers

Word nu lid!

Steun onze belangenbehartiging

Ben je ook klaar met een roepende in de woestijn te zijn? Word dan vandaag nog lid van ZZP Nederland. Voor nog geen 2 euro per maand worden jouw belangen behartigd in politiek Den Haag. 

Word nu lid