Over ZZP Nederland

Partner worden

Leuk dat je overweegt om partner te worden binnen het netwerk van ZZP Nederland. Voordat je ons hiervoor benaderd leggen we je graag eerst wat spelregels uit, zodat je zeker weet dat we bij elkaar passen.

Voorwaarden partnership met ZZP Nederland

  1. Zzp georiënteerd: het klinkt misschien logisch, maar wij verwachten van onze partners dat zij zzp’ers hoog in het vaandel hebben staan en zzp’ers als hun doelgroep zien.
  2. Vanzelfsprekend moet het product of de dienstverlening relevant zijn voor een zzp’er.
  3. Onze achterban moet de dienst of het product met voorrang en/of (financieel) voordeel af kunnen nemen.
  4. Onze aangeslotenen bevinden zich door heel het land. Het is daarom belangrijk dat jullie een landelijke dekking bieden.
  5. Jullie organisatie hecht waarde aan onze kernwaarden: transparant, nuttig, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Mocht dit helemaal aansluiten bij jullie organisatie en dienst/product, neem dan contact op met onze manager partnerships de heer Kay Burger via k.burger@zzp-nederland.nl

Waarom werken jullie samen met partners?

Wij willen zelfstandige ondernemers op zo veel mogelijk vlakken ondersteunen. Dit doen we door alle informatie op onze website, onze lobby in Den Haag én door ondernemers te helpen met relevante diensten en producten. Deze kunnen we niet allemaal zelf leveren, vandaar dat wij met partners werken. Ook helpen onze partners ons met relevante en belangrijke informatie als expert op hun vakgebied.

Kan iedereen zomaar partner worden?

Nee, wij hanteren een streng deurbeleid. Alle partners worden beoordeeld op bijvoorbeeld hun service, waardering en natuurlijk de aanbieding die ze onze abonnees kunnen doen. Wij vergelijken altijd eerst meerdere partijen voordat wij met een partner in zee gaan.

Verdienen jullie geld aan jullie abonnees programma?

Ja, in de meeste gevallen wel. Onze partners betalen ons voor het aanbieden van hun dienst of product(en). Met deze inkomsten betalen we onze medewerkers, investeren we in onze dienstverlening en voorlichting én houden we de contributie voor ons abonnement zo laag mogelijk. Zo is de contributie voor ons abonnement Basis (€ 22,50 per jaar) vele malen lager dan vergelijkbare organisaties. Wij verdienen via ons partnerprogramma dus nooit direct aan de abonnees zelf.

Waarom zouden leden een dienst of product via ZZP Nederland afnemen?

Alle aanbieders op ons platform worden grondig gecheckt en periodiek geëvalueerd, zo weten onze leden zeker dat ze met een betrouwbare partij in zee gaan. Omdat wij collectief kunnen inkopen, bedingen we altijd een mooi voordeel. Vaak is dit een financieel voordeel die (vele malen) hoger dan de contributie van ons abonnement Basis is. Het abonnement is dus altijd (dubbel en dwars) terugverdiend wanneer een lid een dienst of product afneemt.