Verzekering

ZZP Zorgverzekering

zzp computer administratie zorg
Korting bij 7 verschillende zorgverzekeraars
Met 1 telefoontje is overstappen geregeld

Collectieve ZZP Nederland Zorgverzekering 2022

Besparen op jouw zorgverzekering zonder dat je in hoeft te leveren op goede zorg. Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van het collectief van ZZP Nederland. Uit onderzoek blijkt dat driekwart van de Nederlanders te veel betaalt voor hun zorgverzekering. Bij zelfstandigen ligt dat aantal nog hoger omdat er weinig collectieven voor zelfstandigen zijn.

Korting tot 20%

ZZP Nederland heeft met de grootste verzekeraars een overeenkomst gesloten waardoor je tot 5% korting krijgt op de basisverzekering (tot eind 2022) en tot 20% op de aanvullende verzekeringen. Hierdoor bespaar je al snel tot 60 euro per persoon op de basisverzekering, het voordeel op de aanvullende verzekeringen komt hier nog bij. De collectiviteitskorting geldt ook voor de partner en kinderen die op hetzelfde adres van de verzekeringsnemer woonachtig zijn.

Ook als je niet van zorgverzekeraar wilt wisselen kan je overstappen naar het ZZP Nederland Collectief. Een telefoontje naar jouw zorgverzekeraar is voldoende. In onderstaand overzicht vind je de telefoonnummers en de door te geven collectiviteitsnummers. Wij hebben voor jou enkele bespaartips voor de premie van jouw zorgverzekering opgesteld.

Wijzigingen basisverzekering 2023

Ook in 2023 zijn er weer enkele wijzigingen in de basisverzekering. Hier lees je welke.

banner zorgverzekeraars

CZ

Collectiviteitsnummer: 3871916
Telefoonnummer: 088 555 77 77

Afsluiten

VGZ

Collectiviteitsnummer: 13311
Telefoonnummer: 0900 07 50

Afsluiten

A.s.r. (AOV+zorg)

Collectiviteitsnummer: 117742
Telefoonnummer: 033 464 20 61

Afsluiten

A.s.r. (Zorg voor ondernemers)

Collectiviteitsnummer: 117743
Telefoonnummer: 033 464 20 61

Afsluiten

Menzis

Collectiviteitsnummer: 54970
Telefoonnummer: 088 222 49 00

Afsluiten

Zilveren Kruis

Collectiviteitsnummer: 207082126
Telefoonnummer: 071 751 00 25

Afsluiten

ONVZ

Collectiviteitsnummer: 101233
Telefoonnummer: 030 639 62 22

Afsluiten

Nationale Nederlanden

Collectiviteitsnummer: 70205
Telefoonnummer: 026 353 53 53

Afsluiten

Hulp nodig?
Bel of mail ons voor meer informatie.
050-7001950 Stuur ons een e-mail


Collectiviteitskortingen bij 7 zorgverzekeraars


In de tabel hieronder kun je zien hoeveel collectiviteitskorting wordt gegeven op de basis- en aanvullende verzekeringen. Deze kortingen gelden voor zowel natura- als restitutieverzekeringen.
Bereken je premie bij één van de verzekeraars hierboven door op de afsluitlink onder aan de naam van de verzekeraar te klikken of gebruik de premievergelijker die je hieronder aantreft.

Let op: de korting op de basisverzekering mag nog tot eind 2022 worden gegeven. Vanaf 2023 geldt alleen nog de korting op de aanvullende verzekeringen.

  Korting basis Korting aanvullend
a.s.r. (Zorg voor Ondernemers) 5% 10%
CZ 4% 10%*
Zilveren Kruis (Basis + Budget)
Zilveren Kruis (Basis Exclusief)
3,5%
0%
10%
10%
Menzis 5%** 9%**
VGZ 4% 15%
ONVZ 4% 10%
Nationale Nederlanden 4% 20%

*CZ biedt voor collectief verzekerden speciale collectieve aanvullende verzekeringen. Deze aanvullende dekkingen hebben een uitgebreidere dekking dan de reguliere aanvullende verzekering. De premies zijn daarom ook iets duurder dan reguliere aanvullende verzekeringen. 
** Op Menzis Basis Voordelig is geen korting van toepassing.

Jouw zorgverzekering vergelijken en afsluiten

Met onderstaande link kan je de verzekeraars met een collectieve korting van ZZP Nederland Verzekeringen met elkaar vergelijken.
Je kan ook jouw huidige zorgverzekering toevoegen in de vergelijking

Zorgverzekering vergelijken en afsluiten

Welke unieke voordelen bieden zorgverzekeraars?

Naast het verschil in premie zijn er ook nog andere aspecten die kunnen meewegen in je keuze voor een bepaalde zorgverzekeraar. We zetten de unieke voordelen per collectieve zorgverzekeraar via ZZP Nederland voor je op een rij.

Naar de unieke voordelen

Wisselen of overstappen van zorgverzekeraar is eenvoudig

Ben je al verzekerd bij een van de verzekeraars? Dan kan je telefonisch bij de betreffende verzekeraar aangeven dat je bent aangesloten bij ZZP Nederland en het collectiviteitsnummer doorgeven.

Als je van jouw huidige zorgverzekeraar wilt overstappen naar een van onze collectieve verzekeringen dan hoef je weinig te doen. Als je hierboven klikt op de verzekeraar van jouw keuze, kom je op de pagina van de betreffende verzekeraar terecht. Hier vul je jouw gegevens in en de verzekeraar zorgt voor de rest. Ook jouw huidige zorgverzekering wordt dan automatisch opgezegd per 1 januari 2022.

a.s.r. (Zorg + AOV)

Heb je al een AOV bij a.s.r.? Sluit dan een zorgverzekering bij en ontvang de unieke voordelen van de Doorgaanverzekering

Meer informatie

Meer informatie over restitutie-, natura-, combinatie en budgetpolis? 

Meer informatie

Meer informatie of persoonlijk advies

ZZP Nederland heeft een eigen advieskantoor met deskundige en volledig onafhankelijke adviseurs. Je kunt al je vragen stellen rondom verzekeringen, uiteraard geheel vrijblijvend. Onze adviseurs bespreken jouw persoonlijke situatie en geven advies over hoe je deze risico's zou kunnen afdekken. Ben je online een verzekering aan het afsluiten en loop je ergens tegenaan? Ook dan helpen onze adviseurs je graag.

T: 050 700 1950
E: verzekeringen@zzp-nederland.nl

Verzekeringskaarten en dienstenwijzer

Klik op onderstaande button voor alle verzekeringskaarten en onze dienstenwijzer te vinden. In de verzekeringskaart vind je in één oogopslag wat de verzekering inhoudt, voor wie de verzekering bedoeld is en wat de verzekering wel en niet dekt. 

Verzekeringskaarten en dienstenwijzer

Op deze pagina