Verzekering

ZZP Zorgverzekering

zzp computer administratie zorg
Korting bij 7 verschillende zorgverzekeraars
Vergelijk verzekeringen of behoud je huidige polis mét korting
Maak als zzp'er gebruik van extra's zoals a.s.r. Vitality of Menzis SamenGezond

Collectieve ZZP Nederland Zorgverzekering 2023

Besparen op jouw zorgverzekering zonder dat je in hoeft te leveren op goede zorg. Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van het collectief van ZZP Nederland. We hebben met 7 verzekeraars afspraken gemaakt voor korting op de aanvullende verzekeringen en extra's zoals beweegprogramma's waardoor je als ondernemer fit en gezond blijft.

banner zorgverzekeraars
CZ (tot 10%) *

Collectiviteitsnummer: 3871916
Telefoonnummer: 088 555 77 77

Afsluiten
VGZ (tot 15%)

Collectiviteitsnummer: 13311
Telefoonnummer: 0900 07 50

Afsluiten
a.s.r. (tot 10%)

Collectiviteitsnummer: 117743
Telefoonnummer: 030 278 37 00

Afsluiten
Menzis (tot 9%) **

Collectiviteitsnummer: 54970
Telefoonnummer: 088 222 49 00

Afsluiten
Zilveren Kruis (tot 10%)

Collectiviteitsnummer: 207082126
Telefoonnummer: 071 751 00 25

Afsluiten
ONVZ (tot 10%)

Collectiviteitsnummer: 101233
Telefoonnummer: 030 639 62 22

Afsluiten
Nationale Nederlanden (tot 20%)

Collectiviteitsnummer: 70205
Telefoonnummer: 026 353 53 53

Afsluiten
a.s.r. (combinatie met AOV)

Collectiviteitsnummer: 113422
Telefoonnummer: 030 278 37 00

Meer informatie Afsluiten
Vergelijk alle verzekeraars

Wil je graag overstappen van zorgverzekeraar? Vergelijk dan hier de premies en dekkingen en kies de verzekeraar die het beste bij jou past.

Vergelijk en sluit af

*CZ biedt voor collectief verzekerden speciale collectieve aanvullende verzekeringen. Deze aanvullende dekkingen hebben een uitgebreidere dekking dan de reguliere aanvullende verzekering. De premies zijn daarom ook iets duurder dan reguliere aanvullende verzekeringen. 
** Op Menzis Basis Voordelig is geen korting van toepassing.

Wijzigingen basisverzekering 2023

In 2023 zijn er weer enkele wijzigingen in de basisverzekering. Er kan onder andere geen collectiviteitskorting meer worden gegeven op de basisverzekering. Op de aanvullende verzekering hebben wij wél een aantrekkelijke korting. Alle wijzigingen op een rijtje vind je in ons nieuwsartikel naar aanleiding van Prinsjesdag.

Waarom een zorgverzekering via ZZP Nederland?

ZZP Nederland heeft met de grootste verzekeraars een overeenkomst gesloten waardoor je als aangeslotene tot 20% korting op de aanvullende verzekeringen krijgt. De collectiviteitskorting geldt ook voor de partner en kinderen die op hetzelfde adres als verzekeringnemer wonen.

Ook als je niet van zorgverzekeraar wilt wisselen kan je overstappen naar het ZZP Nederland Collectief. Een telefoontje naar jouw zorgverzekeraar is voldoende. In bovenstaand overzicht vind je de telefoonnummers en de door te geven collectiviteitsnummers. Wij hebben voor jou enkele bespaartips voor de premie van jouw zorgverzekering opgesteld.

Wil je meer informatie over de verschillende zorgverzekeringsvormen? Lees dan ons  kennisbankartikel over restitutie-, natura-, combinatie en budgetpolissen. 

Naast het verschil in premie zijn er ook nog andere aspecten die kunnen meewegen in je keuze voor een bepaalde zorgverzekeraar. We zetten de unieke voordelen per collectieve zorgverzekeraar via ZZP Nederland voor je op een rij.

Wisselen of overstappen van zorgverzekeraar is eenvoudig

Ben je al verzekerd bij een van de verzekeraars? Dan kan je telefonisch bij de betreffende verzekeraar aangeven dat je bent aangesloten bij ZZP Nederland en het collectiviteitsnummer doorgeven.

Als je van jouw huidige zorgverzekeraar wilt overstappen naar een van onze collectieve verzekeringen dan hoef je weinig te doen. Als je klikt op de verzekeraar van jouw keuze, kom je op de pagina van de betreffende verzekeraar terecht. Hier vul je jouw gegevens in en de verzekeraar zorgt voor de rest. Ook kan je gebruikmaken van ons handige zorgvergelijker. Bij de overstap wordt jouw huidige zorgverzekering automatisch opgezegd per 1 januari 2023.

Hulp nodig?
Bel of mail ons voor meer informatie.
050-7001950 Stuur ons een e-mail

Verzekeringskaarten en dienstenwijzer

Klik op onderstaande button voor alle verzekeringskaarten en onze dienstenwijzer te vinden. In de verzekeringskaart vind je in één oogopslag wat de verzekering inhoudt, voor wie de verzekering bedoeld is en wat de verzekering wel en niet dekt. 

Verzekeringskaarten en dienstenwijzer

Op deze pagina