ERVAREN EN DESKUNDIG

ZZP Verzekeringen

Als zzp’er loop je dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Het vervelende is dat je er vaak pas achter komt als het al te laat is. Alles verzekeren is vaak niet nodig, immers, ondernemen is zaken doen voor eigen rekening en risico. Maar een aantal verzekeringen zijn erg verstandig, met name voor de risico's die je zelf niet kan dragen. Via ZZP Nederland kan je snel en eenvoudig passende zzp verzekeringen afsluiten.

Arbeidsongeschiktheid

Als zzp’er of ondernemer sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af voor het geval je door een ongeval of ziekte niet kan werken. 

Premie berekenen Meer informatie
Bedrijfsaansprakelijkheid

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) biedt dekking wanneer je aansprakelijk gesteld wordt voor materiële- of letselschade. De polis en voorwaarden zijn afgestemd op de branche waarin je werkzaam bent. 

Premie berekenen Meer informatie
Beroepsaansprakelijkheid

Adviserende beroepen zoals consultants kunnen aansprakelijk gesteld worden voor beroepsfouten. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) biedt dekking voor zuivere vermogensschade door adviesfouten. 

Premie berekenen Meer informatie
(Bestel)auto

Vergelijk premies voor personenauto's en bestelauto's voor zowel privé als zakelijk gebruik en vraag direct je autoverzekering aan.

Premie berekenen bestelauto Premie berekenen personenauto Meer informatie
Rechtsbijstand

Via onze partners DAS en ARAG sluit je voor zowel je bedrijf als jou als particulier een rechtsbijstandverzekering af. Je kunt hierbij kiezen uit diverse dekkingen en krijgt korting als aangeslotene bij ZZP Nederland.

Premie ARAG berekenen Premie DAS berekenen Meer informatie
Zorgverlener/begeleider

Ben je op zoek naar een beroepsverzekering als zorgverlener of begeleider? Als aangeslotene van ZZP Nederland sluit je onze voordelige en complete verzekering af voor zorgverleners en begeleiders.

Premie berekenen Meer informatie

Bekijk al onze verzekeringen

ZZP Nederland Verzekeringen biedt jou als ondernemer onafhankelijk advies en ondersteuning bij het verzekeren van je bedrijfsrisico's. Hieronder zie je een overzicht van al onze verzekeringen.

Overstapservice

Als ZZP Nederland kennen wij de uitdagingen van de zelfstandig ondernemer, zo ook als het gaat om zijn verzekeringen. Het gemak van al je verzekeringen onder één dak bij een deskundige en betrokken partij met een persoonlijke aanpak wordt zeer gewaardeerd. Wij krijgen dan ook steeds vaker de vraag van onze klanten of wij de adviseur willen zijn voor al hun verzekeringen. Om dit proces soepel te laten verlopen bieden wij de overstapservice aan.

Overstapservice aanvragen

Overstapservice verzekeringen