Belastingdienst helpt ZZP’ers op weg

ZZP Nederland

Belastingdienst helpt ZZP’ers op weg tijdens beurs op 20 en 21 november

De Belastingdienst doet veel om startende ondernemers het gemakkelijker te maken, toch blijven er veel vragen over. Veel gezochte onderwerpen zijn zelfstandigenaftrek, btw, urencriterium, Var verklaring etc. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken is de Belastingdienst prominent aanwezig tijdens de Nationale ZZP Infodagen in Houten.

Een compleet team van belastingexperts geven, tijdens de beurs op 20 en 21 november in Houten, uitgebreide voorlichting aan ondernemers en mensen die dat willen worden. Ook andere centrale organisaties zoals de Kamer van Koophandel, het UWV en ondernemersorganisatie ZZP Nederland zijn prominent aanwezig op de Nationale ZZP Infodagen.

Een dertigtal stands van bedrijven uit de meest uiteenlopende branches zijn aanwezig om ZZP’ers op weg te helpen. Diverse workshops leren de zelfstandigen hoe je in crisistijd succesvol kunt ondernemen en nieuwe klanten te ontmoeten. Schrijfster Karen Romme, van het boek Calimeromarketing en Ewald Theunisse van het boek eenpersoonsmerk owrden zullen enkele workshops verzorgen. Tijdens de beurs zal ook de Vakman van het Jaar gekozen worden, een initiatief van Werkspot.nl.

Voor meer info: www.nationalezzpinfodagen.nl
 

 

Deel deze pagina: