Beste webwinkels 2007 genomineerd

HoofdBedrijfschap Detailhandel
Beste webwinkels van Nederland 2007 genomineerd Datum: 02/03/2007

Uit meer dan 350 webwinkels zijn 90 webwinkels genomineerd in 14 subcategorieën en 5 hoofdcategorieën. 177.000 Consumenten hebben tussen 15 januari tot 1 maart hun stem uitgebracht op hùn favoriete webwinkel via www.thuiswinkelawards.nl/. Dit blijkt uit onderzoek van Q&A Research en Consultancy in opdracht van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards.

De verkiezing van de Thuiswinkel Awards âBeste Webwinkel van Nederland 2007â komt hiermee in de derde en laatste fase terecht. Voor 31 december 2006 hebben webwinkels zichzelf opgegeven óf zijn door consumenten aangemeld voor deelname aan de publieksprijzen. Tussen 15 januari en 28 februari hebben consumenten gestemd op hun favoriete webwinkels en meegedaan aan het vooronderzoek, dat heeft geleid tot 90 nominaties. Vanaf 1 maart kunnen consumenten hun favoriete webwinkel gaan beoordelen met rapportcijfers, op basis van in het vooronderzoek bepaalde criteria. Op 29 maart a.s. worden de Awards in 14 subcategorieën en 5 hoofdcategorieën uitgereikt aan de webwinkels met de hoogste rapportcijfers. De webwinkel met het allerhoogste rapportcijfer mag zich de âBeste Webwinkel van Nederland 2007â noemen.

Vanaf begin maart wordt het onafhankelijk consumentenonderzoek uitgevoerd onder alle genomineerde webwinkels. Alle consumenten die tussen 15 januari tot 1 maart op een webwinkel hebben gestemd, krijgen begin maart per email het verzoek om deel te nemen aan het onderzoek waarin de genomineerde webwinkels zullen worden beoordeeld. Via de âgenomineerd beste webwinkelâ-banner die genomineerde webwinkels mogen voeren, kunnen ook nieuwe consumenten deelnemen aan het consumentenonderzoek, dat kort voor de uitreiking op 29 maart wordt afgerond.

De lijst met alle 90 genomineerde webwinkels wordt vanaf 1 maart gepubliceerd op de website van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards, www.thuiswinkelawards.nl/.

29 Maart: uitreiking publieksprijzen 2007

Deel deze pagina: